Kunstgras Alkmaar

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Alkmaar

U heeft de keuze gemaakt voor kunstgras leggen in uw tuin in Alkmaar. Dan zit u bij Tuin en Kunstgras goed, want kunstgras aanschaffen kan hier makkelijk en snel. Heeft u een bestelling geplaatst, dan ontvangt u meteen een bevestigingsmail. Tevens kunt u zelf een datum uitkiezen waarop alles wordt geleverd en vaak kan dit al binnen een aantal dagen. Kunstgras van Tuin en Kunstgras kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor in de tuin, maar ook voor op het dakterras of een balkon behoort zeker tot de mogelijkheden. Verder kunt u nog kiezen tussen verschillende kleuren kunstgras en bestaat er ook kunstgras dat speciaal bedoeld is om op te spelen of sporten. Bestel de kunstgras stalen om de verschillende soorten gras met eigen ogen te zien en voelen.

Onze klantenservice staat voor u klaar

U kunt natuurlijk altijd contact opnemen met onze klantenservice voor al uw vragen of mogelijkheden door het contactformulier in te vullen. U bent ook van harte welkom in onze showtuin waar u alle soorten kunstgras met uw eigen zintuigen kunt ervaren.
Heeft u al een soort kunstgras op het oog, dan kunt u deze direct bestellen en meenemen naar Alkmaar. Wilt u binnen 24 uur een offerte ontvangen? Dat kan door het offerte formulier in te vullen die u hieronder vind.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Het mag dan wat kosten, maar het aanleggen van kunstgras moet u eigenlijk zien als een investering voor op de lange termijn. Kunstgras vergt namelijk vrijwel geen onderhoud en daarnaast heeft u er nog jarenlang plezier van. De prijs voor kunstgras zelf wordt berekend per vierkante meter, maar hier moeten ook nog kosten voor extra materiaal, het prepareren van de ondergrond en eventueel de arbeidskosten voor het aanleggen bij worden gerekend.
Bent u benieuwd geworden naar wat voor verschillende soorten kunstgras er allemaal verkrijgbaar zijn? Neem dan gauw een kijkje op onze assortiment pagina.

Ons werkgebied in de buurt van Alkmaar waar wij ook kunstgras kunnen aanleggen voor u:

  •       Heerhugowaard
  •       Zaandam
  •       Beverwijk
  •       Haarlem
  •       Hoorn

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is een kunstgras-specialist. Particuliere klanten door heel Nederland en België hebben al de complete aanleg van kunstgras overgelaten aan Tuin en Kunstgras. Voor u is het voordeel van deze service dat alle werkzaamheden die betrekking hebben op de (complete) aanleg van kunstgras, door ons onder handen genomen wordt. Verder leveren wij uiteraard alleen de beste kwaliteit kunstgras en denken wij altijd mee vanuit het perspectief van de klant. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, waarna u binnen 24 uur een indicatie van ons ontvangt. Onze specialisten komen ook (wederom vrijblijvend) graag naar u toe om het assortiment kunstgras te laten zien, uw persoonlijke situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te bespreken.

Tuin en Kunstgras streeft ernaar om alle tuinen binnen twee weken (veertien dagen) nadat de offerte is goedgekeurd, aan te kunnen leggen. Ons personeel is erg ervaren in het aanleggen van tuinen en weet van elk gazon iets moois te maken. Tenslotte zorgt Tuin en Kunstgras voor de levering én aanleg, dus er is geen derde partij bij betrokken die werkzaamheden komt doen. Dit betekent dus dat u na die twee weken één overzichtelijke factuur van ons krijgt!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”