Kunstgras Alkmaar

U heeft de keuze gemaakt voor kunstgras in uw tuin. Hier helpen wij u graag bij. Tuin en Kunstgras is dé specialist voor het aanleggen van een prachtige kunstgrastuin in Alkmaar en omgeving. Heeft u een balkon en wilt u deze eveneens voorzien van kunstgras? In ons assortiment vindt u kunstgras voor uw tuin, voor uw balkon of (dak)terras én ten behoeve van sport & spel. Bekijk eenvoudig de mogelijkheden online en plaats vervolgens uw bestelling.

Altijd hét juiste kunstgras laten leggen

De mogelijkheden van kunstgras zijn eindeloos. Zo heeft u bijvoorbeeld de keuze om te kiezen voor een specifieke kleur kunstgras. Heeft u aanvullende eisen ten aanzien van kunstgras? Door onze jarenlange ervaring in kunstgras worden wij veelvuldig ingeschakeld om te mee te denken omtrent kunstgrasprojecten. Geef ons gerust hiervoor een belletje. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom en -tuin om het kunstgras met uw eigen zintuigen te ervaren. Voor een bezichtiging bij u op locatie verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Een kleine impressie van de mogelijkheden verkrijgt u via onze pagina op Facebook.

Geniet nog vele jaren kunstgras

U kunt kunstgras zien als een investering voor de langere termijn. Kunstgras vergt namelijk vrijwel geen onderhoud. Bovendien zijn onze producten slijtvast, waardoor u er nog een jarenlange plezier aan zult beleven. De prijs voor kunstgras wordt berekend per vierkante meter. Echter dient u ook rekening te houden met de kosten voor extra materiaal, het prepareren van de ondergrond én de arbeidskosten voor het aanleggen van kunstgras.

In de omgeving van Alkmaar heeft Tuin en Kunstgras al op vele plaatsen kunstgras aangelegd. Gedacht kan worden aan de volgende plaatsen:

  • Heerhugowaard;
  • Zaandam;
  • Beverwijk;
  • Haarlem;
  • Hoorn.

Dé kunstgrasspecialist voor uw tuin

Wij streven ernaar om alle kunstgrastuinen binnen twee weken, na goedkeuring van de offerte, op te leveren. Door zowel levering als plaatsing voor onze rekening te nemen, weten wij van elk gazon iets moois te maken. Dit maakt Tuin en Kunstgras dé kunstgrasspecialist voor uw tuin. Bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan direct een offerte aan en verkrijg binnen 24 uur een indicatie van uw aanvraag. Wilt u liever dat onze specialisten bij u thuis op locatie komen? Wij komen graag vrijblijvend naar u toe om u het assortiment van kunstgras te laten zien, uw persoonlijke situatie te bekijken én de mogelijkheden met u door de bespreken. Kortom, voor de aanleg van kunstgras in Alkmaar schakelt u Tuin en Kunstgras in.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”