Kunstgras Almere

 • Gratis bezichtiging
 • 10 jaar garantie
 • Uw tuin binnen 14 dagen
 • Veilig Europees kunstgras

Woont u in Almere en bent u op zoek naar hét mooiste kunstgras tegen dé scherpste prijs? Bij Tuin en Kunstgras kunt u kwalitatief hoogwaardig kunstgras kopen en laten leggen tegen scherpe prijzen. U heeft keuze uit verschillende soorten kunstgras voor uw tuin, uw balkon/dakterras of ten behoeve van sport & spel. Tevens kunt u kiezen uit diverse kleuren om uw omgeving een unieke look te geven. Benieuwd? Vraag dan een offerte aan. Verder kunt u gratis stalen aanvragen om kennis te maken met diverse soorten kunstgras. Zo kunt u het kunstgras met eigen ogen bekijken.

Natuurlijk kunstgras in uw tuin in Almere

In Almere en omgeving leggen wij het mooiste, natuurlijke kunstgras bij u thuis aan. U heeft hierbij keuze uit lange of korte sprieten, gekleurd of gewoon groen en andere mogelijkheden. Met betrekking tot het soort kunstgras kunt u onder andere kiezen uit:

 • Kendi;
 • Roma;
 • Claaver;
 • Vari.

Een overzicht van al onze kunstgrasproducten vindt u onder assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op kunstgrasgebied. Om kennis te maken met diverse prachtige kunstgrasprojecten, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast geeft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden.

Kunstgras op uw balkon in Almere

Een balkon bevindt zich vaak midden in de stad, of in elk geval in een dichtbebouwde omgeving. Een stukje groen bij uw woning is dan zeer welkom. Natuurlijk kunt u een aantal planten op uw balkon of terras zetten, en wat bloembakken ophangen aan de balkonrand. Gras zal er echter nooit groeien. Daarom kiezen er steeds meer mensen voor, om kunstgras op hun terras of balkon te laten leggen. We hebben al vele projecten gerealiseerd waarbij dakterrassen en balkons getransformeerd zijn tot echte stadsoases, dankzij het kunstgras. En het onderhoud is minimaal: het is heel eenvoudig schoon te maken.

Kunstgras laten leggen op uw balkon

Er zijn wel wat voorbereidingen nodig; zo is het natuurlijk belangrijk dat regenwater goed weg kan lopen. Daarvoor worden vaak drainagematten gebruikt. Verder is het belangrijk dat de ondergrond geschikt is: beton of tegels zijn prima geschikt, maar houten vlonders onder een kunstgrasmat kunnen gaan rotten omdat het vocht niet goed weg kan. Bij Tuin en Kunstgras kunt u niet alleen uw ideale kunstgrasmat uitkiezen; wij leggen deze ook graag bij u thuis in Almere aan! Zo bespaart u zichzelf een hoop werk en onze vakmensen zorgen ervoor dat u nog jarenlang kunt genieten van uw groene balkon.

Waarom Tuin en Kunstgras

 • Vrijblijvende offerte op maat binnen 24 uur;
 • Vrijblijvende bezichtiging op locatie;
 • Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
 • 10 jaar garantie;
 • Uw kunstgrastuin binnen 14 dagen gerealiseerd.

Altijd kunstgras op maat

Wij hebben al vele huishoudens mogen blij maken met een prachtige kunstgrasmat in Almere. U kiest met Tuin en Kunstgras voor kunstgras op maat. Hoewel kunstgras prijzig is, moet u het zien als een investering voor de lange termijn. Het vergt weinig onderhoud en zorgt derhalve voor een onderhoudsvrije tuin. Natuurlijk heeft kunstgras nog veel meer voordelen. De prijs wordt berekend per vierkante meter. Wel moet u rekening houden met extra kosten voor materialen. het prepareren van de ondergrond én de arbeidskosten. Meer informatie over het aanlegproces en factoren die bedragen aan de prijs, vindt u onder leggen en prijzen.

Voor uw kunstgras in regio Almere

Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden op het gebied van kunstgras. Bekijk op gemak onze producten onder shop. Op locatie vindt u onze showtuin om ons kunstgras met uw eigen ogen te bekijken. Kom gerust een langs en laat u verrassen door de mogelijkheden. Tuin en Kunstgras: voor een vakkundige aanleg van kunstgras in Almere en omgeving!

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Fam. Duine

Hoogerheide

“Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!”

Van der Eng

Baarland

“Alles is volgens afspraak gemaakt. Zeer tevreden met het resultaat!”

Bratwolf

Heemstede

“Wij zijn erg blij met het kunstgras en de werkwijze van Tuin en Kunstgras.”