Kunstgras Alphen aan den Rijn

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras kopen of laten leggen in Alphen aan den Rijn

Kunstgras kopen bij Tuin en Kunstgras is eenvoudig en zeer snel. Nadat u uw kunstgras heeft besteld ontvangt u van ons binnen 24 uur een bevestiging per email. U kunt geheel zelf een leverdatum uitkiezen, wat al de volgende dag kan zijn. Mocht u willen dat wij het kunstgras komen installeren is dit ook mogelijk, wij streven ernaar om dit na akkoord binnen 2 weken te realiseren. Bij Tuin en Kunstgras kunt u kunstgras kopen voor in uw Tuin, of voor op uw balkon of dakterras, gekleurd kunstgras en kunstgras voor sporten en spelen. Wilt u de soorten eerst zelf zien, bestel dan vrijblijvend 3 soorten, en u ontvang deze dan in uw brievenbus.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Bij Tuin en Kunstgras is onze klant koning. Wij streven ernaar u zo goed mogelijk van dienst te zijn door zo goed mogelijk de adviseren in de soorten kunstgras of mogelijkheden. Wilt u graag kunstgras aan laten leggen in Alphen aan de Rijn? Onze klantenservice staat voor u klaar! Door contact op te nemen kunt u het contactformulier invullen en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op. Voor een vrijblijvende offerte kunt u hieronder het formulier invullen.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Zoals bij alles geldt; hoe meer zorg en onderhoud je je kunstgras geeft, hoe langer het mooi blijft en hoe langer het meegaat. Kunstgras mag dan wel onderhoudsarm zijn; onderhoudsvrij is het niet. Zo zul je kunstgras regelmatig moeten opborstelen om de “sprietjes” mooi te houden. Bovendien is een jaarlijkse “grote beurt” wel zo verstandig om zo lang mogelijk van je strakke gazon te kunnen genieten. Het mag dan wat kosten, maar het aanleggen van kunstgras moet u eigenlijk zien als een investering voor op de lange termijn. Bent u benieuwd geworden naar wat voor verschillende soorten kunstgras er allemaal verkrijgbaar zijn? Neem dan gauw een kijkje op onze assortiment pagina.

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is gespecialiseerd op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van het kunstgras door heel Nederland en België. We nemen de complete aanleg uit handen en verzorgen alle werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van het kunstgras.

Tuin en Kunstgras – dat enkel kunstgras levert van de allerbeste kwaliteit – probeert zoveel mogelijk mee te denken met de klant. Ook komen specialisten van de firma graag op locatie het assortiment kunstgras voorleggen, de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Wederom geheel vrijblijvend. Tenslotte zorgt Tuin en Kunstgras voor de levering én aanleg, dus er is geen derde partij bij betrokken die werkzaamheden komt doen. Dit betekent dus dat u na die twee weken één overzichtelijke factuur van ons krijgt! Benieuwd naar de verschillende kunstgrassoorten van Tuin en Kunstgras? Kijk dan op onze pagina assortiment. Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een frisse, kwalitatief hoogstaande en nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgrasmat? Check dan de pagina Kunstgras leggen. Een overzicht van de prijzen staat op Kunstgras kosten.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”