Kunstgras Amstelveen

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras goedkoop?

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Amstelveen. Omdat wij in grote partijen werken, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding leveren.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in Amstelveen en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met tuinenkunstgras.nl. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31 (0) 73 203 2070

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Wij houden rekening met de ondergrond

Bij de aanleg van het kunstgras letten wij op de onderliggende grondsoort bij u thuis. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop kunstgras aangelegd dient te worden. Gelderland is een grote provincie en heeft vele verschillende soorten landschappen, zoals: rivierkleilandschap, lösslandschap, laagveenlandschap, zandlandschap en zeekleilandschap. Wilt u weten welke gevolgen de ondergrond voor het leggen van kunstgras heeft? Neem dan contact met ons op voor meer informatie. Wij komen graag bij u langs om de aanwezige grondsoort te inspecteren.

Bezoek onze showroom en -tuin

Als kunstgrasspecialist hebben wij een prachtige showroom- en tuin in Oss. Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wilt u graag snel en professioneel kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73-2032070. Meer informatie omtrent Tuin en Kunstgras kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”