Kunstgras Amsterdam

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Amsterdam

In Amsterdam koopt u natuurlijk het kunstgras bij Tuin en Kunstgras. Kies voor ons enorme aanbod en verrassend lage prijzen! Bij Tuin en Kunstgras vind u soorten voor uw tuin, balkon of dakterras in Amsterdam met vele onderhoudsarme , multifunctionele toepassingen. Zo hebben wij vele soorten kunstgras met diverse toepassingen. Denk hierbij aan verschillende hoogtes, lange spriet of korte spriet met verschillende kleuren. Ook voor gekleurd kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Hiermee kunt u bijvoorbeeld uw dakterras of balkon mee inrichten waarmee  u een unieke look kunt creëren!

Onze klantenservice staat voor u klaar

Voor meer informatie over het aanleggen van kunstgras in Amsterdam kunt u altijd contact opnemen met onze klantenservice. U kunt simpelweg het contactformulier invullen en u ontvangt binnen 24 uur een bericht van ons. Natuurlijk kunt u ook bij ons de soorten kunstgras zelf ervaren in onze showtuin en eventueel direct meenemen naar Amsterdam!   Wilt u direct een offerte ontvangen, maak dan gebruik van het onderstaande formulier en u ontvangt ook hier binnen 24 uur een bericht.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Kunstgras is een investering voor op de lange termijn. Hierdoor lijkt het misschien in eerste instantie veel geld, maar u zult ervaren dat dit u dubbel en dwars waard is. Van kunstgras heeft u jarenlang plezier er verg vrijwel geen onderhoud. Daarnaast ziet het er altijd mooi uit en scheelt het u veel werk zoals maaien, besproeien, bemesten en de kantjes maaien. De prijs voor kunstgras wordt berekend per m2, maar hier kunnen ook nog andere kosten bijkomen, bijvoorbeeld materiaal of eventueel het prepareren van de ondergrond en de arbeidskosten.

Ons werkgebied in de buurt van Amsterdam waar wij ook kunstgras kunnen aanleggen voor u:

  • Almere
  • Haarlem
  • Asten
  • Zaandam
  • Amstelveen
  • Weesp

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is de kunstgras specialist van Nederland en België. Wij leveren niet alleen , wij verzorgen het gehele plaatje, van het verwijderen van het oude gazon, plaatsen van opsluitkantjes en het installeren van het kunstgras. Vele particulieren klanten over geheel Nederland en België hebben al de complete aanleg laten verzorgen door Tuin en Kunstgras.

Het grote voordeel hiervan is dat u alles op 1 factuur ontvangt, dus geen verschillende partijen die er bij betrokken zijn. Bij ons op de website kunt u geheel vrijblijvend een offerte opvragen waarna u na 24 uur een mail van ons ontvangt. Ook stalen kunt u geheel vrijblijvend bij ons opvragen. Mocht u willen dat we bij u langs komen en de tuin opmeten en vrijblijvend een offerte voor u maken, geen probleem u kunt contact opnemen en een afspraak maken.

U kunt ons ook vinden op Facebook.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”