Kunstgras Assen

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Assen

Wilt u graag een net gazon hebben, maar heeft u geen zin om telkens gras te moeten maaien omdat het zo snel groeit? Of wilt u gewoon lekker met een wijntje kunnen genieten in uw mooie tuin in Assen, zonder daar teveel moeite voor te hoeven doen? Dan zit u bij Tuin en Kunstgras helemaal goed, want hier kunt u kunstgras op een snelle en eenvoudige manier aanschaffen.

Wanneer u kunstgras neemt, behoren taken zoals grasmaaien, kantjes bijhouden en bemesten tot de verleden tijd. Met kunstgras van Tuin en Kunstgras heeft u namelijk een prachtige tuin die vrijwel geen onderhoud vergt! U kunt hier natuurlijk uitziend kunstgras bestellen dat ook nog eens gebruiksvriendelijk is. Heeft u eenmaal een bestelling geplaatst, dan ontvangt u spoedig een mail ter bevestiging. Het is tevens mogelijk om zelf een leverdatum te kiezen, zodat het kunstgras geleverd wordt wanneer het u uitkomt. Meestal kunt u al een datum kiezen die slechts enkele dagen na het plaatsen van de bestelling valt. En wist u dat het kunstgras van Tuin en Kunstgras niet alleen geschikt is voor in de tuin, maar ook ideaal is om bijvoorbeeld op uw balkon of dakterras te plaatsen?

Hulp nodig van de klantenservice?

Zou u eerst wat meer informatie willen hebben over het kunstgras zelf of het aanleggen ervan? Schroom dan niet om contact op te nemen met de klantenservice! Dit is geheel vrijblijvend en kan zeer eenvoudig door het contactformulier in te vullen. Ook bent u natuurlijk van harte welkom om onze mooie showtuin te komen bewonderen, want hier hebben wij al onze soorten kunstgras uitgestald. Heeft u een keuze kunnen maken in het soort kunstgras dat u wilt hebben? Dan kunt u ervoor kiezen om het kunstgras direct aan te schaffen en mee te nemen naar Assen, maar de aanleg aan ons overlaten mag natuurlijk ook. Wilt u graag weten hoeveel het allemaal zal kosten? Dan kunt u ook een offerte aanvragen. Dit is eveneens geheel vrijblijvend! Vul simpelweg het onderstaande formulier in en dan krijgt u van ons binnen 24 uur een offerte toegestuurd.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Met kunstgras is het nog jarenlang genieten geblazen

Kunstgras is een investering, want u koopt het meteen voor een langere tijd. Hierdoor lijkt de initiële aanschafprijs soms wat hoog, maar u moet zich dus bedenken dat u nog jarenlang zult genieten van deze aankoop. Verder is kunstgras ook onderhoudsarm, dus u kunt veel tijd besparen. Taken zoals grasmaaien, sproeien, bemesten en randjes bijhouden hoeft u namelijk niet meer te doen als u eenmaal kunstgras in de tuin heeft liggen. Als u kunstgras koopt, dan betaalt u per vierkante meter. Houd er verder ook rekening mee dat er extra kosten voor overig materiaal, arbeidsuren en (eventueel) het klaarmaken van de ondergrond worden gerekend.

Wilt u meer informatie over welk soort kunstgras er het beste bij uw situatie past? Neem dan snel een kijkje op de assortiment-pagina!

Waarom kiezen voor Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras heeft al door heel België en Nederland allerlei particuliere klanten blij gemaakt door de complete aanleg van kunstgras te verzorgen. Wij leveren namelijk alleen de allerbeste kwaliteit kunstgras en dat voor de scherpste prijzen! Ook adviseren wij u graag als u nog twijfelt over de juiste keuze wat betreft kunstgras. Als u met ons in zee gaat, dan hoeft u zich geen zorgen te maken over een derde partij. Tuin en Kunstgras regelt namelijk zowel het kunstgras zelf als de voorbereidingen en de aanleg ervan, zodat u aan het einde gewoon een overzichtelijk factuur van ons ontvangt. Benieuwd geworden naar de mogelijkheden? Als u een offerte aanvraagt, dan ontvangt u binnen 24 uur antwoord van ons. Verder komen we ook graag persoonlijk bij u langs om de mogelijkheden te bekijken en te bespreken. Wij vinden het belangrijk om na het akkoord gaan van een offerte binnen twee weken te beginnen met het aanleggen van het kunstgras, zodat u er zo snel mogelijk van kunt genieten.. Onze kunstgras-specialisten weten van iedere tuin, balkon of dakterras wel weer wat moois te maken!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”