Kunstgras België

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in België

U heeft de keuze gemaakt voor kunstgras leggen in uw tuin in België. Dan zit u bij Tuin en Kunstgras goed, want kunstgras aanschaffen kan hier makkelijk en snel. Heeft u een bestelling geplaatst, dan ontvangt u meteen een bevestigingsmail. Tevens kunt u zelf een datum uitkiezen waarop alles wordt geleverd en vaak kan dit al binnen een aantal dagen. Kunstgras van Tuin en Kunstgras kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor in de tuin, maar ook voor op het dakterras of een balkon behoort zeker tot de mogelijkheden. Verder kunt u nog kiezen tussen verschillende kleuren kunstgras en bestaat er ook kunstgras dat speciaal bedoeld is om op te spelen of sporten. Bestel de kunstgras stalen om de verschillende soorten gras met eigen ogen te zien en voelen.

Hoge kwaliteit gegarandeerd!

Door de jaren heen hebben wij al vele kunstgrasmatten mogen aanleggen in België. Neem gerust een kijkje onder referenties om alvast kennis te maken met opgeleverde projecten. U kunt bij ons rekenen op:

  • Hoge kwaliteit kunstgras: lood- en cadmiumvrij;
  • ISO 9001 gekeurd kunstgras;
  • Inspectie vooraf van aanwezige grondsoort;
  • Garantie op verkleuring;
  • Verschillende typen kunstgras voor uiteenlopende toepassingen.

Kortom, u kunt nog jarenlang genieten van een hoogwaardige kunstgrasmat!

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is een kunstgras-specialist. Particuliere klanten door heel Nederland en België hebben al de complete aanleg van kunstgras overgelaten aan Tuin en Kunstgras. Voor u is het voordeel van deze service dat alle werkzaamheden die betrekking hebben op de (complete) aanleg van kunstgras, door ons onder handen genomen wordt. Verder leveren wij uiteraard alleen de beste kwaliteit kunstgras en denken wij altijd mee vanuit het perspectief van de klant. U kunt vrijblijvend en gratis een offerte aanvragen, waarna u binnen 24 uur een indicatie van ons ontvangt. Onze specialisten komen ook (wederom vrijblijvend) graag naar u toe om het assortiment kunstgras te laten zien, uw persoonlijke situatie te bekijken en de mogelijkheden met u door te bespreken.

Bezoek onze showroom en -tuin

Als kunstgrasspecialist hebben wij een prachtige showroom- en tuin in Oss. Wij heten u van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Wilt u graag snel en professioneel kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben, dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73-2032070. Meer informatie omtrent Tuin en Kunstgras kunt u vinden op onze Facebookpagina.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”