Kunstgras Best

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Best

Woonachtig in Best en op zoek naar mooie kunstgras? Dan moet u natuurlijk bij Tuin en Kunstgras zijn, want hier kunt u kiezen uit een groot aanbod en betaalt u een scherpe prijs! Bij Tuin en Kunstgras kunt u terecht voor allerlei soorten kunstgras die u in de tuin, dakterras of balkon in Best kunt aanleggen. Kunstgras is dus erg multifunctioneel en daarnaast ook nog eens onderhoudsarm. Verder kunt u ook kiezen uit verschillende grasspriet-soorten zoals een korte spriet, lange spriet, of een combinatie met verschillende hoogtes en allerlei kleurschakeringen. U kunt dus uw eigen unieke stijl aanhouden wanneer u kunstgras voor op uw gazon, het balkon of dakterras uitzoekt!

Onze klantenservice helpt u graag!

U kunt altijd en vrijblijvend contact opnemen met de klantenservice als u vragen heeft over het aanleggen van kunstgras in Best. Het enige wat u hoeft te doen, is het invullen van het contactformulier en dan ontvangt u van ons binnen 24 uur antwoord. Uiteraard bent u ook van harte welkom om naar onze showtuin te komen! Hier kunt u de verschillende kunstgras soorten zelf bekijken en als uw oog is gevallen op een bepaald soort kunstgras, dan kunt u dit direct mee terug nemen naar Best! Wilt u liever eerst een offerte aanvragen? Maak dan gebruik van ons offerteformulier (zie hieronder) en ontvang binnen 24 uur bericht van ons.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Met kunstgras kun je nog jaren genieten

Kunstgras kost voor sommigen misschien een aardig bedrag, maar het is absoluut een goede investering als je het op de lange termijn bekijkt. Je telt dus in eerste instantie een hoog bedrag neer, maar dit betaalt zich uiteindelijk allemaal uit. U hoeft namelijk bijna geen onderhoudswerkzaamheden te doen bij kunstgras, want het ziet er van zichzelf al tiptop uit. Grasmaaien, sproeien, bemesten en de randjes bijwerken hoeft u dus allemaal niet meer te doen, wat enorm veel werk en tijd scheelt! De prijs voor kunstgras berekenen we per m2, maar bedenkt u zich ook dat er andere kosten bij kunnen komen zoals de kosten voor overig materiaal, de preparatie van de ondergrond en eventueel de arbeidsuren.

Wilt u weten welke kunstgras soorten er allemaal verkrijgbaar zijn? Kijk dan snel bij ons assortiment!

Waarom u voor Tuin en Kunstgras moet kiezen

Tuin en Kunstgras is dé specialist in Nederland en België wanneer het op kunstgras aankomt. Wij leveren namelijk niet alleen het kunstgras, maar we zorgen er ook voor dat dit netjes in uw tuin, balkon of dakterras wordt aangelegd. Tuin en Kunstgras regelt dus bijvoorbeeld ook het verwijderen van uw oude gazon, het installeren van de opsluitkanten en het aanleggen van het kunstgras zelf. We hebben al talloze Nederlandse én Belgische particuliere klanten blij gemaakt met een fraai gazon door de gehele aanleg van kunstgras van A tot Z te verzorgen.

Het grote voordeel van Tuin en Kunstgras is dat u achteraf alles op een overzichtelijke factuur ontvangt, want u krijgt uitsluitend te maken met ons. Wilt u eerst nog wat meer informatie? Op de website van Tuin en Kunstgras kunt u vrijblijvend en gratis een offerte opvragen en dan krijgt u binnen 24 uur een voorstel terug. Verder kunt u ook (wederom vrijblijvend) staaltjes kunstgras opvragen, zodat u met eigen ogen kunt zien en met uw handen kan voelen hoe natuurlijk en echt ons kunstgras eigenlijk is. Tenslotte komen onze specialisten ook graag persoonlijk bij u langs om uw tuin, balkon of dakterras op te meten en vrijblijvend een offerte op te stellen. Neem dus snel contact met ons op om een afspraak te maken!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”