Kunstgras Hasselt

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen Hasselt

U zoekt een professioneel bedrijf dat kunstgras kan aanleggen in Hasselt en omgeving? Tuin en Kunstgras is dan de partij. Wij leveren en leggen kunstgras op vakkundige wijze. Als gewezen specialist in kunstgras verzorgen wij graag de aanleg van uw nieuwe kunstgrastuin van A tot Z in Hasselt en omgeving. Benieuwd? Een mooie kunstgrasmat laat u in uw tuin leggen door Tuin en Kunstgras. Laat u vrijblijvend adviseren door onze medewerkers. Neem hiervoor contact op of laat direct een bezichtiging bij u thuis op locatie inplannen. Wij laten graag aan u zien dat u bij Tuin en Kunstgras moet zijn voor uw kunstgrastuin in de buurt van Hasselt.

Kunstgras soorten

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. Onze kunstgras is milieu-, kind- en diervriendelijk. Daarom hebben wij het ideale gazon voor in uw tuin in Hasselt en omgeving.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA

Kunstgras goedkoop?

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Hasselt. Omdat wij groot inkopen, kunnen wij ons kunstgras voor een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding leveren.

Kunstgras prijzen

Als u interesse heeft om uw kunstgras door ons aan te leggen in Hasselt en omgeving, dan kunt u via de pagina “kunstgras leggen” in combinatie met de pagina “kunstgras soorten” al vooraf berekenen wat het u gaat kosten om het kunstgazon door ons aan te laten leggen.

Voor meer informatie kunt u uiteraard altijd contact opnemen met Tuin en Kunstgras. Dit kan zowel via ons offerteformulier of door een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31(0)73-2032070.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”