Kunstgras Helmond

In regio Helmond staat Tuin en Kunstgras klaar voor de aanleg van een prachtige kunstgrastuin. Wilt u een kunstgrasmat bij u thuis laten aanleggen? Voor de mogelijkheden kunt u terecht onder assortiment. Om kennis te maken met onze kunstgrassoorten, kunt u gratis stalen aanvragen. Verder kunt u ook bij u op locatie een bezichtiging inplannen met één van onze specialisten. Zo weet u zeker dat u hét juiste kunstgras kiest bij u thuis in Helmond of omgeving.

Wij pakken het project van A tot Z op

U kunt bij ons terecht voor de aanleg van kunstgras voor uw tuin, uw balkon én voor sport & spel. Wat uw wensen ook zijn, Tuin en Kunstgras pakt uw project van A tot Z op. Zodoende bent u gewaarborgd van een professionele aanleg van het kunstgras. De volgende werkzaamheden nemen wij graag voor onze rekening:

  • Bewerken van ondergrond én aanbrengen van noodzakelijke materialen;
  • Het aanleggen van kunstgras;
  • Bezanden van de kunstgrasmat.

Met betrekking tot noodzakelijke materialen kunt u eveneens denken aan diverse kunstgras accessoires. Gedacht kan worden aan betonbanden en staptegels. Deze accessoires zijn noodzakelijk om uw kunstgrastuin of balkon volledig af te maken.

Maak kennis met Tuin en Kunstgras

Met Tuin en Kunstgras kiest u voor dé kunstgrasspecialist op korte rijafstand van Helmond. Bij het uitvoeren van de gevraagde werkzaamheden kunt u rekenen op een hoge klantgerichtheid én een enorme flexibiliteit. Wilt u alvast kennismaken met Tuin en Kunstgras? Onze referenties verschaffen u een goede eerste indruk van de mogelijkheden op kunstgrasgebied. Eventuele vragen stelt u direct via info@tuinenkunstgras.nl of +31(0)73-2032070.

Direct kunstgras kopen

Wij staan voor het aanleggen van uw kunstgrastuin van A tot Z. Desondanks kunt u ervoor kiezen om zelf uw kunstgras aan te leggen in Helmond. Dit kan bijvoorbeeld indien u zelf groene vingers heeft. U kunt dan uitstekend terecht op Kunstgrasleggen.nl voor het goedkoop kopen van diverse restpartijen.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”