Kunstgras Helmond

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Helmond

Woont u in Helmond of omgeving en wilt u graag kunstgras laten leggen? Wij hebben in de regio Helmond al vele kunstgrasmatten gerealiseerd. Wij adviseren u graag over de verschillende kunstgras soorten en leggen binnen 2 weken.

Regio Helmond

Woont u in Helmond, Nuenen, Mierlo, Stiphout, Deurne, Wintelre, Aarle-Rixten, Bakel, Milheeze, Eindhoven of 1 van de andere plaatsen in de regio. En wilt snel genieten van een mooie kunstgrasmat? Dan staat Tuin en Kunstgras klaar om dit op een professionele manier te realiseren. Binnen 14 dagen!

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Jarenlange ervaring, passie voor het vak

Wij geloven dat passie voor het vak en jarenlange ervaring belangrijk is. U wilt graag kunstgras laten leggen dat voor een langere periode mee gaat. U laat tenslotte niet iedere dag kunstgras leggen. Wij hebben jarenlange ervaring en inmiddels duizenden kunstgras projecten gerealiseerd. Deze ervaring nemen we mee in onze advisering en uitvoering. Een geruststellende gedachte voor u.

Landschap in de regio Helmond

Nederland heeft verschillende soorten landschappen. Het klinkt vergezocht maar niets is minder waar. Kunstgras leggen begint met een goede voorbereiding. Het inspecteren van het aanwezige landschap, of beter gezegd grondsoort, is erg belangrijk. In de regio Helmond zien we voornamelijk zandlandschap en, afhankelijk van hoe groot je de regio definieert, ook hoogveenlandschap.

Wilt u weten welke grondsoort er bij u ligt en vooraf advies krijgen? Wij komen graag bij u langs en informeren u over de mogelijkheden.

Wilt u graag kunstgras laten leggen maar heeft u nog vragen? Bel ons: +31 (0)73-203 20 70. Wij staan u graag te woord. U kunt uiteraard ook een vrijblijvende offerte aanvragen.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”