Kunstgras Someren

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras Someren

Woont u in regio Someren en wilt u op korte termijn kunstgras aan laten leggen? Tuin en Kunstgras opereert landelijk en heeft in regio Someren al vele projecten gerealiseerd. Uw kunstgras mat wordt binnen 14 dagen vakkundig gelegd.

Regio Someren

Woont u in Someren, Eindhoven, Helmond, Mierlo, Nuenen, Geldrop, Stiphout, Aarle-Rixtel, Gerwen, Bakel, Milheeze, Deurne, Asten, Valkenswaard, Sterksel, Heeze, Nederweert, Liessel, Neerkant, Weert of een van de andere plaatsen in deze regio? Vraag nu uw offerte aan en ontvang deze binnen 24 uur.

Ook kunt u een afspraak maken zodat een van onze vertegenwoordigers bij u op locatie langskomt om alle mogelijkheden te bespreken. Een afspraak is altijd op korte termijn mogelijk.

Veel gestelde vragen

Kun je een zwembad op het kunstgras zetten? Wat wordt er voor ondergrond gebruikt? Hoe zit het met kantopsluiting? Hoe zet je het kunstgras vast? Wat is kwartszand? Hoelang krijg ik garantie? Wat als mijn hond of kat zijn behoefte doet op het kunstgras? Voor deze, en andere vragen willen wij u naar onze FAQ pagina verwijzen. Uiteraard staan wij u ook graag per mail of telefonisch te woord.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Wat zeggen klanten

“Netjes de afspraken nagekomen. Goede service.‘’ Paul en Tamara

“Een aantal weken na levering van ons gazon nog altijd erg tevreden. Zeer vriendelijk, netjes en vakkundig personeel. Ook een goede nazorg.‘’ van den Nieuwenhof – Nuenen

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken en de verschillende soorten kunstgras toe te lichten.

Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan op via onze website. Heeft u liever telefonisch contact?

Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”