• Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Stalen aanvragen

Vraag nu vrijblijvend een stalenpakket bij ons aan!

Benieuwd naar de verschillende kunstgrassoorten van Tuin en Kunstgras? Vraag dan nu een stalenpakket bij ons aan en ontvang ons assortiment bij u thuis.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunstgras. Hedendaags hebben wij dan ook al vele kunstgrasprojecten mogen opleveren. Wilt u inzicht in de mogelijkheden? Kom gerust eens langs op locatie. U vindt onze showtuin in Oss. Alvast van harte welkom!

Uitstekende kwaliteit kunstgras

Wij leveren enkel dé allerbeste kwaliteit kunstgras voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het aanleggen van kunstgras. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten op locatie het assortiment van kunstgras voorleggen, de situatie bekijken én de mogelijkheden bespreken.

Tonny Weerts
Tonny Weerts
25. Oktober, 2020.
Ik ben heel tevreden. Snelle levering en professioneel gelegd. En weer alles netjes achter gelaten. Heel vriendelijke mannen. Ik kan het iedereen aanbevelen.??
Herman Kreté
Herman Kreté
24. Oktober, 2020.
Recent bij ons Kunstgras gelegd en dit naar volle tevredenheid. Heel het traject volgens afspraak verlopen. Moet wel eerlijk bekennen dat het in het begin even wennen was zo'n groene en strakke grasmat, maar dat went gelukkig snel en zijn nu blij dat we het hebben laten doen en de kleinkinderen kunnen er heerlijk op ravotten. Met dank aan het team van Tuin en Kunstgras. Aanrader Herman Kreté
Patrick Van Gorkom
Patrick Van Gorkom
17. September, 2020.
Bij de aanleg van onze tuin hebben we op het allerlaatste moment besloten om, in plaats van een natuurlijke grasmat, een kunstgrasmat te laten leggen. In zo’n geval is het prettig om met een zakelijke partner te werken die goed meedenkt, snel kan schakelen en flexibel is met de planning. Het verschil zit vaak in de kleine details en het team van Tuin & Kunstgras verstaat dat perfect. En dat is absoluut hun kwaliteit! Met Tuin & Kunstgras zijn we erin geslaagd om onze tuin te voorzien van een levensechte hoogpolige grasmat.
Dorien Klerkx
Dorien Klerkx
31. Augustus, 2020.
Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!
Oliver O'Driscoll
Oliver O'Driscoll
20. Augustus, 2020.
Fantastic service, we are really happy with the process and end result. Thank you!
Massage & Yoga Studio Oss - Koa-De
Massage & Yoga Studio Oss - Koa-De
3. Augustus, 2020.
Super snel en goed geholpen. Vakkundige snelle aanleg en voor een prima prijs.
marijken van kerkchove
marijken van kerkchove
30. Juli, 2020.
wij hebben zowel kunstgras als kunsthaag laten plaatsen. super tevreden over de service van hen en ook van de kwaliteit van de producten. mooie afwerking en alles tip top in orde!!!!!
Arnold Schipper
Arnold Schipper
28. Juli, 2020.
Fijn bedrijf. Duidelijke communicatie en goede service!
johan vlaanderen
johan vlaanderen
17. Juli, 2020.
Super bedrijf en bij timo kan je altijd terecht met je vragen en hij brengt alles tot een goed eind,waren in het begin nogal sceptisch over kunstgras vooral om dat het om een grote mat ging maar krijgen enkel maar positieve reacties van kennissen een aanrader zoek niet verder. j vlaanderen purmerend.