Kunstgras Vlissingen

Zoekt u een professioneel bedrijf voor het vakkundig aanleggen van kunstgras in Vlissingen en omgeving? Dan helpt Tuin en Kunstgras u graag. Van levering tot plaatsing, wij dragen zorgen voor een vakkundige aanleg van kunstgras. Vraag direct een offerte aan en maak kennis met de mogelijkheden van kunstgras. Wilt u liever dat wij bij u thuis op locatie komen? Dan verzoeken wij u om een bezichtiging aan te vragen. Wij komen vervolgens bij u langs, zodat u kennismaakt met onze diverse soorten kunstgras.

Diverse soorten kunstgras voor uw tuin

Wij werken met een door ons geselecteerd assortiment kunstgras. De kunstgras soorten die wij voor uw kunstgazon bieden zijn milieu-, kind- én diervriendelijk. Dit maakt Tuin en Kunstgras dé ideale partner voor het aanleggen van uw gazon in Vlissingen en omgeving. Met betrekking tot uw tuin heeft u keuze uit onder andere:

  • Roma;
  • Kendi;
  • Galo;
  • Claaver.

Goedkoop kunstgras voor een scherpe prijs

Wij werken met de hoogste kwaliteit kunstgras in Vlissingen. Omdat wij in grote partijen werken, kunnen wij deze voor een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding leveren. Wilt u liever uw kunstgras zelf aanleggen? Bent u hiervoor op zoek naar goedkoop kunstgras? Neem dan een kijkje op Kunstgrasleggen.nl. Op deze website bieden wij diverse restpartijen kunstgras aan voor een scherpe prijs.

Vraag een offerte aan

Bent u woonachtig in Vlissingen en heeft u interesse in kunstgras in uw tuin? Tuin en Kunstgras is dé specialist voor uw kunstgrasproject. Voor meer informatie kunt u contact met ons opnemen. Dit kan zowel via het offerteformulier of door direct een e-mail te sturen naar info@tuinenkunstgras.nl. Telefonisch zijn wij bereikbaar op +31(0)73-2032070.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”