Kunstgras Zwolle

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

U bent op zoek naar een bedrijf dat kunstgras voor u aan kan leggen in regio Zwolle? Dan bent u bij Tuin en Kunstgras aan het goede adres. Wij leggen al jaren lang vakkundig kunstgras aan, denk bijvoorbeeld aan tuinenbalkons, (dak)terrassen of rond zwembaden.

Regio Zwolle

Woont u in Zwolle, Hattem, Wezep, Het Loo, Elburg, Oldebroek, Het Harde, Kampen, Biddinghuizen, Dronten, Hasselt, Genemuiden, Staphorst, Meppel, Nieuwleusen, Dedemsvaart, Ommen, Dalfsen, Vilsteren, Lemele, Heino, Raalte, Deventer, Heeten, Nijverdal, Almelo, Hardenberg, Hoogeveen of een van de andere plaatsen in deze regio? Tuin en Kunstgras kan ook voor u uw wensen op het gebied van kunstgras binnen 14 dagen vervullen.

Veel gestelde vragen

Kun je een zwembad op het kunstgras zetten? Wat wordt er voor ondergrond gebruikt? Hoe zit het met kantopsluiting? Hoe zet je het kunstgras vast? Wat is kwartszand? Hoelang krijg ik garantie? Wat als mijn hond of kat zijn behoefte doet op het kunstgras? Voor deze, en andere vragen willen wij u naar onze FAQ pagina verwijzen. Uiteraard staan wij u ook graag per mail of telefonisch te woord.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Wat zeggen klanten

“Super blij met ons kunstgras. Echt bedankt mannen van Tuin en Kunstgras.”

van der Sluis – Elburg

“We hebben zo’ n fijne tuin, alleen het zag er eerlijk gezegd niet erg netjes uit. De planten die erin stonden wilden we eigenlijk houden en gelukkig kon dit in combinatie met het kunstgras. We hebben nu ook niet meer dat gepruts met het grasmaaien rond de planten. Nu ziet het er super mooi uit. We zijn er erg blij mee.”

van der Weert – Lelystad

Contact

Bent u geïnteresseerd in kunstgras en heeft u oren naar een gesprek bij u thuis met een van onze vertegenwoordigers? Tuin en Kunstgras komt vrijblijvend bij u op locatie alle mogelijkheden bespreken en de verschillende soorten kunstgras toe te lichten. Neem contact met ons op voor een afspraak of vraag alvast een vrijblijvende offerte aan op via onze website. Heeft u liever telefonisch contact? Bel ons: +31 (0)732032070. Wij staan u graag te woord.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”