Kunstgras accessoires

 • Gratis bezichtiging
 • 10 jaar garantie
 • Uw tuin binnen 14 dagen
 • Veilig Europees kunstgras

Bent u op zoek naar kunstgras accessoires? Bij Tuin en Kunstgras vindt u een compleet assortiment van producten voor uw kunstgrasmat. Haal alles uit uw tuin en bestel uw kunstgras accessoires via onze website. Enige vragen stelt u direct via het volgende telefoonnummer: +31(0)73-2032070.

Mogelijkheden van kunstgras accessoires

U kunt bij ons terecht voor diverse toepassingen. Gedacht kan worden aan de volgende accessoires voor uw kunstgrasmat: betonbanden, kantopsluiting, staptegels en valdemping.

Betonbanden

€14,95 p/m

 • Materiaal: Beton
 • Hoogte: varieert
 • Grijs
 • Antraciet

Productbeschrijving

Wij raden aan het kunstgras altijd te voorzien van een kantopsluiting. De kantopsluiting zorgt ervoor dat het kunstgras goed is omsloten en heeft daardoor meer stevigheid. Daarnaast zorgt het voor een afscheiding van het kunstgras en bijvoorbeeld een border met zwarte grond. Ook zorgt de kantopsluiting ervoor dat het menggranulaat niet onder het kunstgras uitgelopen wordt.

Offerte aanvragen

Kunststof kantopsluiting

€14,95 p/m

 • Materiaal: Kunststof
 • Hoogte: 14cm
 • Kleur: Antraciet

Productbeschrijving

Wij raden aan het kunstgras altijd te voorzien van een kantopsluiting. De kantopsluiting zorgt ervoor dat het kunstgras goed is omsloten. Daarnaast zorgt het voor een afscheiding van het kunstgras en bijvoorbeeld een border met zwarte grond. Ook zorgt dit ervoor dat het menggranulaat niet onder het kunstgras uitgelopen wordt.

Offerte aanvragen

Staptegels in het kunstgras

Prijs op aanvraag

Productbeschrijving

Om uw kunstgrasveld extra uitstraling te geven of om  een grote oppervlakte  te breken, kunnen wij diverse soorten staptegels verwerken in de onderbouw van het kunstgras. Vervolgens zullen wij het kunstgras precies op maat tegen de tegels snijden.

De prijs van het plaatsen van de staptegels is afhankelijk van verschillende factoren.

Offerte aanvragen

Valdemping voor onder het kunstgras

Prijs op aanvraag.

 • Materiaal: Schuimrubber
 • Hoogte: varieert
 • Bezanden: incl. kunstgras 25 kg/pm2
 • Zachtheid: niet van toepassing

Productbeschrijving

Rondom speeltoestellen is valdemping van uiterst belang. Onze valdemping bestaat uit hergebruikt rubber en andere zachte materialen en wordt als laag onder het kunstgras geplaatst. Deze constructie voldoet aan alle wettelijke veiligheidseisen en zorgt ervoor dat kinderen zachter neerkomen als ze bijvoorbeeld uit een speeltoestel vallen. Op aanvraag is een certificaat beschikbaar.

Offerte aanvragen

Wilt u graag persoonlijk advies?
Wij helpen graag!

Kunstgras aan laten leggen

Het leggen van kunstgras is een vak apart. Eventuele accessoires voor kunstgras dienen daarom op een vakkundige wijze aangebracht te worden. Wij raden aan om hiervoor een specialist in te schakelen. Wilt u meer informatie omtrent het aanleggen van kunstgras? Neem dan gerust een kijkje onder werkwijze. U vindt op deze pagina stapsgewijs meer informatie omtrent het aanlegproces van kunstgras.

Tuin en Kunstgras voor uw tuin

Heeft u vragen of bent u benieuwd wat er allemaal mogelijk is voor uw kunstgras tuin? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor passend advies. Om alvast kennis te maken met diverse realisaties, kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Daarnaast bent u van harte welkom in onze showroom om onze producten te bekijken. Alvast van harte welkom bij Tuin en Kunstgras.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.