Over ons

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

De specialist op het gebied van kunstgras

Tuin en Kunstgras is dé specialist op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van kunstgras door heel Nederland en België.

Uitstekende kwaliteit kunstgras

Wij leveren enkel dé allerbeste kwaliteit kunstgras voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het aanleggen van kunstgras. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten op locatie het assortiment van kunstgras voorleggen, de situatie bekijken én de mogelijkheden bespreken.

Het streven van Tuin en Kunstgras is om elke tuin, na goedkeuring van de offerte, binnen veertien dagen aan te kunnen aanleggen. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en weten van elke tuin een succesnummer te maken. Nog een voordeel: bij Tuin en Kunstgras zit de levering en aanleg in één. Er is dus geen sprake van een derde partij die de werkzaamheden komt verrichten. Na afloop heeft u alle kosten overzichtelijk op één factuur!

Kunstgras aanleggen door Tuin en Kunstgras

Benieuwd naar de verschillende kunstgrassoorten van Tuin en Kunstgras? Kijk dan op onze pagina ons assortiment. Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een frisse, kwalitatief hoogstaande én nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgrasmat? Check dan de pagina kunstgras leggen. Een overzicht van de mogelijke kosten vindt u onder prijzen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunstgras. Hedendaags hebben wij dan ook al vele kunstgrasprojecten mogen opleveren. Wilt u inzicht in de mogelijkheden? Kom gerust eens langs op locatie. U vindt onze showtuin in Oss. Alvast van harte welkom!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”