Over ons

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

De specialist op het gebied van kunstgras

Tuin en Kunstgras is dé specialist op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van kunstgras door heel Nederland en België.

Uitstekende kwaliteit kunstgras

Wij leveren enkel dé allerbeste kwaliteit kunstgras voor onze klanten. Verder denken wij gericht met u mee om uw wensen in de uitvoering naar voren te laten komen. Via het offerteformulier kunt u vrijblijvend een aanvraag doen voor het aanleggen van kunstgras. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Daarnaast is het mogelijk dat onze specialisten op locatie het assortiment van kunstgras voorleggen, de situatie bekijken én de mogelijkheden bespreken.

Het streven van Tuin en Kunstgras is om elke tuin, na goedkeuring van de offerte, binnen veertien dagen aan te kunnen aanleggen. Onze specialisten beschikken over veel ervaring en weten van elke tuin een succesnummer te maken. Nog een voordeel: bij Tuin en Kunstgras zit de levering en aanleg in één. Er is dus geen sprake van een derde partij die de werkzaamheden komt verrichten. Na afloop heeft u alle kosten overzichtelijk op één factuur!

Kunstgras aanleggen door Tuin en Kunstgras

Benieuwd naar de verschillende kunstgrassoorten van Tuin en Kunstgras? Kijk dan op onze pagina ons assortiment. Wilt u weten wat er allemaal komt kijken bij het aanleggen van een frisse, kwalitatief hoogstaande én nauwelijks van echt te onderscheiden kunstgrasmat? Check dan de pagina kunstgras leggen. Een overzicht van de mogelijke kosten vindt u onder prijzen.

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunstgras. Hedendaags hebben wij dan ook al vele kunstgrasprojecten mogen opleveren. Wilt u inzicht in de mogelijkheden? Kom gerust eens langs op locatie. U vindt onze showtuin in Oss. Alvast van harte welkom!

Tonny Weerts
Tonny Weerts
25. Oktober, 2020.
Ik ben heel tevreden. Snelle levering en professioneel gelegd. En weer alles netjes achter gelaten. Heel vriendelijke mannen. Ik kan het iedereen aanbevelen.??
Herman Kreté
Herman Kreté
24. Oktober, 2020.
Recent bij ons Kunstgras gelegd en dit naar volle tevredenheid. Heel het traject volgens afspraak verlopen. Moet wel eerlijk bekennen dat het in het begin even wennen was zo'n groene en strakke grasmat, maar dat went gelukkig snel en zijn nu blij dat we het hebben laten doen en de kleinkinderen kunnen er heerlijk op ravotten. Met dank aan het team van Tuin en Kunstgras. Aanrader Herman Kreté
Patrick Van Gorkom
Patrick Van Gorkom
17. September, 2020.
Bij de aanleg van onze tuin hebben we op het allerlaatste moment besloten om, in plaats van een natuurlijke grasmat, een kunstgrasmat te laten leggen. In zo’n geval is het prettig om met een zakelijke partner te werken die goed meedenkt, snel kan schakelen en flexibel is met de planning. Het verschil zit vaak in de kleine details en het team van Tuin & Kunstgras verstaat dat perfect. En dat is absoluut hun kwaliteit! Met Tuin & Kunstgras zijn we erin geslaagd om onze tuin te voorzien van een levensechte hoogpolige grasmat.
Dorien Klerkx
Dorien Klerkx
31. Augustus, 2020.
Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!
Oliver O'Driscoll
Oliver O'Driscoll
20. Augustus, 2020.
Fantastic service, we are really happy with the process and end result. Thank you!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”