Kunstgras Zuid Holland

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgrasprojecten in Zuid-Holland

We hebben al in vele plaatsen kunstgras gelegd. Veel van onze projecten in Zuid-Holland zijn gerealiseerd in o.a. Rotterdam, Noordwijk, Den Haag, Ridderkerk en Lisserbroek. Hieronder enkele beoordelingen van gerealiseerde kunstgrasprojecten:

”Omdat wij jonge kinderen hebben met vriendjes en vriendinnetjes die regelmatig bij ons komen spelen, willen we voorkomen dat zij hard kunnen vallen. Deze mogelijkheid was bij TuinenKunstgras geen probleem door de valdemping die zij erbij leveren en leggen. In combinatie met het kunstgras is onze tuin nu helemaal klaar voor onze kinderen!” Bakel – Schiedam

”Beste Tuin en Kunstgras, Van het begin af had ik een goed gevoel bij Tuin en Kunstgras. Ik was vooral benieuwd of Tobi aan mijn “wens” kon voldoen…nl “glooiend”. Het resultaat mag er wezen!”Precies wat ik wenste/wilde! Ook kwam Tobi zijn afspraken goed na. Mijn man en ik zijn nogmaals zeer tevreden met het eindresultaat. Veel succes met Tuin en Kunstgras voor nu en in de toekomst. Met vriendelijke groet, Fam.SW Payne”

Kunstgras leggen in Zuid-Holland

Woont u in Zuid-Holland en wilt u graag kunstgras laten leggen? Tuin en Kunstgras heeft in Zuid-Holland al veel kunstgras mogen leggen. Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen en komen vooraf graag langs om de mogelijkheden te laten zien. Uiteraard kunt u ook gratis verschillende kunstgras stalen aanvragen.

Gevestigd in Oss

Tuin en Kunstgras is gevestigd in Oss. Wilt u graag het kunstgras zelf beoordelen? Wij beschikken over een showtuin waar u de verschillende kunstgras soorten kunt bekijken. We werken landelijk met een aantal professionele teams. Wilt u graag snel en goed kunstgras laten leggen? Wij leggen kunstgras binnen 14 dagen. Mocht u vragen hebben dan kunt u altijd een offerte aanvragen of bellen: +31(0)73 – 2032070.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Inspectie van de grondsoort

Bij het leggen van de kunstgras letten we op de onderliggende grondsoort. Dit heeft namelijk invloed op de manier waarop we de kunstgras leggen. Zuid-Holland kent verschillende grondsoorten, zoals:

  • Duinlandschap
  • Zeekleilandschap
  • Laagveenlandschap

Wij komen graag bij u langs om de grondsoort te inspecteren. Op deze manier weet u waar we op gaan letten op het moment dat we kunstgras gaan leggen.

Hoge kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons voorop. Enkele kenmerken die dit aangeven zijn:

  • Hoge kwaliteit kunstgras: ons kunstgras is lood- en cadmiumvrij. Daarnaast is het iso 9001 gekeurd. Ook is ons kunstgras is van Europese afkomst. Ook geven wij garantie op verkleuring.
  • Vooraf inspectie van de aanwezige grondsoort
  • Personeel met jarenlange ervaring

Zoals u ziet zetten we in op kwaliteit. Want het laatste waar u op zit te wachten is een kunstgrasmat die u na een korte periode alweer moet vervangen.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”