Kunstgras Noord Holland

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

In de provincie Noord Holland helpt Tuin en Kunstgras graag bij de aanleg van een prachtige kunstgrasmat. Wilt u kunstgras laten aanleggen in uw tuin? Heeft u een appartement en wilt u een hoogwaardige grasmat laten aanleggen op het balkon? Voor al uw wensen met betrekking tot kunstgras bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor passend advies. Wij denken gericht met u mee, zodat u kunstgras conform uw wensen verkrijgt in Noord Holland.

Kwaliteit kunstgras voor een scherpe prijs

Tuin en Kunstgras levert én legt diverse soorten kunstgras aan. Hierbij heeft u keuze uit verschillende diktes en kwaliteiten. Tevens kunt u kiezen uit kunstgras speciaal voor uw tuin, balkon of ten behoeve van sport & spel. Gerenommeerde kunstgrasproducten zijn:

  • Kendi;
  • Roma;
  • Claaver;
  • Vari.

Voor het complete aanbod kunt u terecht onder assortiment. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de mogelijkheden op kunstgrasgebied. Liever passend advies? U kunt contact met ons opnemen voor meer informatie. Zo bieden wij eveneens diverse kunstgras accessoires om uw kunstgrastuin volledig af te maken.

Waarom Tuin en Kunstgras?

Met Tuin en Kunstgras kiest u voor een ervaren partner op het gebied van kunstgras. Diverse succesprojecten kunt u vinden onder referenties of door een kijkje te nemen op onze Facebookpagina. Kiest u voor onze specialisten voor de aanleg van uw kunstgrastuin? Dan kunt u rekenen op een uitstekende prijs/kwaliteitsverhouding, een snelle oplevering binnen 14 dagen én een hoge klantgerichtheid. Maak daarom vandaag nog Tuin en Kunstgras voor uw nieuwe kunstgrastuin in Noord Holland.

Kunstgras kopen en laten leggen

Wij begrijpen dat u twijfels heeft. Welk kunstgrasproduct moet u namelijk kiezen voor uw tuin of balkon? Hiervoor raden wij aan om een gratis stalenpakketje aan te vragen. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt. Van Alkmaar tot Haarlem, Tuin en Kunstgras staat voor het leveren én vakkundig plaatsen van kunstgras in Noord Holland.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Brouwers

Naarden

“Het bestellen ging vlot, daarna werd het kunstgras binnen 2 weken geïnstalleerd…”

Koster

Amsterdam

“Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras.”

Van der Woude

Badhoevedorp

“Binnen een dag kregen we de offerte en een week later lag het kunstgras er al in.”