Kunstgras Zeeland

 • Gratis bezichtiging
 • 10 jaar garantie
 • Uw tuin binnen 14 dagen
 • Veilig Europees kunstgras

Wilt u kunstgras laten leggen bij u thuis in de provincie Zeeland? Van Kruiningen tot Goes en van Koudekerke tot Portengen, Tuin en Kunstgras plaatst uw nieuwe kunstgrasmat op een vakkundige wijze. Bekijk de mogelijkheden onder assortiment of vraag eenvoudig een gratis bezichtiging aan. Onze specialisten komen dan vrijblijvend bij u langs voor passend advies. Op deze manier weet u zeker dat u kiest voor hét perfecte kunstgras bij uw huis. Kortom, voor het aanleggen van kunstgras in de provincie Zeeland bent u bij ons bij aan het juiste adres.

Topkwaliteit kunstgras laten leggen in Zeeland

Tuin en Kunstgras zorgt met kwaliteit kunstgras voor een prachtig gazon bij u thuis. Wilt u kunstgras in uw tuin laten aanleggen? U heeft diverse mogelijkheden met betrekking tot uw kunstgrastuin:

 • Kendi;
 • Roma;
 • Claaver;
 • Vari.

Voor het complete aanbod kunt u terecht onder kunstgras tuin. Verder helpen wij u bij het aanleggen van kunstgras op uw balkon of speelveld. Meer informatie hierover vindt u onder kunstgras voor het balkon en kunstgras voor sport & spel. Voor de aanschaf van noodzakelijke hulpmiddelen kunt u terecht op de pagina kunstgras accessoires.

Kunstgrasadvies nodig van een specialist?

Wij adviseren u graag over de aanleg van kunstgras, het te kiezen kunstgrastype en de garantie op onze producten en werkzaamheden. Met uw wensen als uitgangspunt zoeken wij altijd naar de meest passende invulling. Wij zijn sterk in het bedenken van creatieve oplossingen en vinden het erg belangrijk dat de complete uitvoering volledig aansluit op uw wensen.

Waarom Tuin en Kunstgras

 • Vrijblijvende offerte op maat binnen 24 uur;
 • Vrijblijvende bezichtiging op locatie;
 • Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
 • 10 jaar garantie;
 • Uw kunstgrastuin binnen 14 dagen gerealiseerd.

Kunstgras stalen aanvragen

Wij denken graag met u mee om een prachtige kunstgrasmat bij u thuis te realiseren in de provincie Zeeland. Om alvast kennis te maken met onze producten, kunt u vrijblijvend gratis stalen aanvragen. U verkrijgt dan een stalenpakketje met diverse kunstgrassoorten. Het is vervolgens makkelijker om voor het juiste kunstgras te kiezen. Diverse oplossingen voor uw tuin, inclusief antwoorden, vindt u onder veelgestelde vragen. Voor onze opties en de mogelijke kosten van kunstgras kunt u terecht onder leggen en prijzen.

Waarom kunstgras in Zeeland laten leggen?

Kunstgras heeft vele voordelen ten opzichte van natuurlijk gras. Denk alleen al aan de steeds langer aanhoudende droogte en warmer wordende zomers: Een natuurlijk gazon moet steeds besproeid worden, wat honderden liters water kost. Als dat niet gebeurt, dan droogt het gazon uit. Maar denk ook eens aan het onkruid dat tussen het gras groeit, en natuurlijk het maaien. Dat kan allemaal verleden tijd zijn als u uw gazon in Zeeland vervangt door kunstgras. Wij hebben kunstgrassoorten in ons assortiment die niet van echte gazons te onderscheiden zijn. U zult kunnen genieten van prachtig groenblijvend, egaal gazon waarvan de grassprieten altijd de ideale lengte hebben.

Maar ook wanneer u op zoek bent naar een veilige, zachte kunstgrasmat voor onder speeltoestellen kunt u bij ons terecht. Kunstgras leent zich daar perfect voor: het blijft mooi, het kan tegen een stootje en is lekker zacht.

Natuurlijk is ons kunstgras ook zeer geschikt om te leggen op uw balkon in Zeeland. Of u nu midden in Middelburg of in Goes woont, met een mooie kunstgrasmat kunt u uw eigen “tuin” op uw balkon creëren. Door er nog een paar planten bij te zetten kunt u er echt een groene, rustgevende plek van maken.

Kunstgras laten leggen in Zeeland

Overtuigd? Neem contact met ons op en laat uw kunstgras plaatsen door Tuin en Kunstgras in Zeeland. Wij laten graag aan u zien waarom u bij ons moet zijn voor kunstgras in Kruiningen, Middelburg of Vlissingen. Eventuele vragen kunt u stellen via info@tuinenkunstgras.nl en +31(0)73-2032070. Wilt u liever uw kunstgras zelf aanleggen? Dan raden wij aan om een kijkje te nemen op Kunstgrasleggen.nl. Een impressie van de mogelijkheden kunt u alvast verkrijgen door een bezoekje te brengen aan onze pagina op Facebook. Als specialist in kunstgras helpen wij u graag.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Fam. Duine

Hoogerheide

“Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!”

Van der Eng

Baarland

“Alles is volgens afspraak gemaakt. Zeer tevreden met het resultaat!”

Bratwolf

Heemstede

“Wij zijn erg blij met het kunstgras en de werkwijze van Tuin en Kunstgras.”