Kunstgras Brabant

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Gevestigd in Brabant is Tuin en Kunstgras dé specialist voor de aanleg van uw kunstgrasmat. Is uw tuin verouderd, kunt u het gras niet meer goed onderhouden of wilt u gewoon een prachtige, onderhoudsvriendelijke kunstgrastuin? Dan staan onze specialisten voor u paraat. Neem gerust contact met ons op voor enige vragen of laat een bezichtiging op locatie inplannen. Wij laten graag aan u zien dat u bij Tuin en Kunstgras moet zijn voor kunstgras in Brabant.

Hét adres voor kunstgras in Brabant

U vindt bij ons diverse soorten kunstgras in verschillende diktes. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit kunt u onder andere kiezen uit:

  • Kendi;
  • Roma;
  • Claaver;
  • Vari.

Maak de juiste keuze voor uw kunstgrastuin. Zo is het ene kunstgrasproduct beter bestand tegen veelvuldig gebruik dan het andere. Het Roma kunstgras bijvoorbeeld, is uitstekend geschikt als speelgras voor uw (klein)kinderen. Tevens maken wij onderscheid in ons assortiment. Zo leveren én leggen wij kunstgras aan voor uw tuin, uw balkon én ten behoeve van sport & spel. Kortom, wij leggen altijd het juiste kunstgras aan bij u thuis in Brabant. Voor het aanvragen van een stalenpakketje kunt u terecht onder gratis stalen. Zo weet u zeker dat u te allen tijde voor het juiste kunstgras kiest.

Diverse soorten kunstgras in outlet

Verder kunt u, indien u over groene vingers beschikt, ervoor kiezen om zelf uw kunstgrasmat aan te leggen. Voor het goedkoop kopen van kunstgras verwijzen wij u graag naar Kunstgrasleggen.nl. Via deze website bieden wij namelijk diverse restpartijen kunstgras aan. Voor onze opties en de mogelijk kosten van kunstgras kunt u terecht onder leggen en prijzen.

Onderhoud

Eén van de grote voordelen van kunstgras is, dat het maar weinig onderhoud vereist. Het droogt niet uit in de zomer zoals natuurlijk gras dat wel kan wanneer het niet genoeg beregend wordt. Dat is zeker met het steeds warmer wordende klimaat in Nederland en de zanderige gronden in Brabant een uitkomst, zowel in praktisch als in financieel opzicht. Ook de grasmaaier kan de deur uit. Daarvoor in de plaats zou u een borstelmachine kunnen aanschaffen voor het opborstelen van uw kunstgrasgazon, al kan dat ook met een simpele nylon bezem. In de loop van de tijd zal er wat vuil op de grasmat komen, maar dat haalt u heel eenvoudig weg: vallend blad in de herfst harkt u met een bladhark bij elkaar of u gebruikt een bladblazer, eventuele vlekken van drankjes of etensresten spoelt u weg met water. Dat is alles: af en toe opborstelen om platgelopen plekken weer fier rechtop te zetten, en wat vuil verwijderen. En uw gras is altijd groen!

Snel kunstgras laten leggen in Brabant

Het aanleggen van een kunstgrasmat is niet eenvoudig: het is een precisiewerkje en er zijn vaak wat voorbereidende werkzaamheden nodig voordat de uiteindelijke mat gelegd kan worden. Bent u geïnteresseerd in het vakkundig laten aanleggen van kunstgras bij u thuis in Brabant? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Enige vragen kunt u stellen via info@tuinenkunstgras.nl en +31(0)73-2032070. Van Bladel tot Oirschot, onze specialisten helpen u graag bij de realisatie van een prachtige kunstgrastuin in Nederland.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Van de Camp

Eindhoven

“Het verschil met echt gras is bijna niet te zien!”

Kappen

Tilburg

“De familie Kappen uit Tilburg had erg veel last van mos-groei in het gras.”

Van Schijndel

Den Bosch

“Quote van klant waaruit tevredenheid over Tuin en Kunstgras blijkt.”