Kunstgras Brabant

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Brabant

Gevestigd in Brabant zijn wij dé specialist voor de aanleg van kunstgras. Benieuwd naar de mogelijkheden? U kunt eenvoudig gratis stalen aanvragen om tot de juist keuze te komen. Vervolgens verzorgen wij u een passende offerte. U kunt met Tuin en Kunstgras rekenen op scherpe prijzen, hoogwaardig kunstgras én een vakkundige aanleg. Kortom, voor kunstgras in Brabant bent u bij ons aan het juiste adres!

Regio Eindhoven

Woont u in (de omgeving van) Eindhoven en wilt u graag kunstgras laten leggen. Wij realiseren op een snelle manier uw kunstgrasproject. Wilt u foto’s van onze gerealiseerde projecten zien? Bekijk dan ons gerealiseerd kunstgrasproject in Nuenen bij familie van den Nieuwenhof. Hun commentaar:”Een aantal weken na levering van ons gazon nog altijd erg tevreden. Zeer vriendelijk netjes en vakkundig personeel. Ook een goede nazorg”. Of bekijk het gerealiseerde kunstgrasproject bij Paul en Tamara in Eindhoven.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Regio Breda

In de regio Breda hebben we ook verschillende kunstgrasprojecten gerealiseerd. Bekijk het gerealiseerde kunstgrasproject bij de familie Jansen in Teteringen. Hier hebben we kunstgras in de tuin gelegd waarbij we ook de tegels aangelegd hebben in het kunstgras. Dit geeft een mooie uitstraling. Woont u in de regio Breda en wilt u graag kunstgras laten leggen? Bel ons dan. Wij zijn in Noord-Brabant onder meer werkzaam in de regio Breda, Den Bosch, Eindhoven, Oss, Roosendaal en Tilburg.

Informatie kunstgras soorten Noord-Brabant

Wanneer u meer informatie wilt over de kunstgras soorten die wij leveren, raden wij u de volgende pagina aan. Voor meer informatie over de soorten kunstgras.

Prijzen kunstgras leggen

Bent u geïnteresseerd in het vakkundig laten leggen van kunstgras en bent u benieuwd wat de prijzen hiervan zijn? U kunt gratis en vrijblijvend een offerte opvragen voor het aanleggen van uw kunstgazon.

Noord-Brabant

Noord-Brabant heeft ongeveer 2.500.000 inwoners op een oppervlakte van 5000 vierkante kilometer.  Het overgrote deel van de mensen woont in de regio Tilburg, Eindhoven, Breda, Roosendaal en Den Bosch. Noord-Brabant bestaat voornamelijk uit zandgrond, echter zijn er ook plekken waar klei en leem voorkomt. Dit heeft grote invloed op de manier waarop het kunstgras gelegd wordt. De grens van Noord-Brabant wordt in het noorden gevormd door de rivier de Maas. In het zuid-oosten vindt je de Kempen. Dat gebied wordt tegenwoordig aangeduid als grensgebied van Noord-Brabant

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”