Kunstgras Brabant

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Gevestigd in Brabant is Tuin en Kunstgras dé specialist voor de aanleg van uw kunstgrasmat. Is uw tuin verouderd, kunt u het gras niet meer goed onderhouden of wilt u gewoon een prachtige, onderhoudsvriendelijke kunstgrastuin? Dan staan onze specialisten voor u paraat. Neem gerust contact met ons op voor enige vragen of laat een bezichtiging op locatie inplannen. Wij laten graag aan u zien dat u bij Tuin en Kunstgras moet zijn voor kunstgras in Brabant.

Topkwaliteit kunstgras voor uw tuin

U vindt bij ons diverse soorten kunstgras in verschillende diktes. Afhankelijk van de gewenste kwaliteit kunt u onder andere kiezen uit:

  • Kendi;
  • Roma;
  • Claaver;
  • Vari.

Maak de juiste keuze voor uw kunstgrastuin. Zo is het ene kunstgrasproduct beter bestand tegen veelvuldig gebruik dan het andere. Tevens maken wij onderscheid in ons assortiment. Zo leveren én leggen wij kunstgras aan voor uw tuin, uw balkon én ten behoeve van sport & spel. Kortom, wij leggen altijd het juiste kunstgras aan bij u thuis in Brabant. Voor het aanvragen van een stalenpakketje kunt u terecht onder gratis stalen. Zo weet u zeker dat u te allen tijde voor het juiste kunstgras kiest.

Diverse soorten kunstgras in outlet

Verder kunt u, indien u over groene vingers beschikt, ervoor kiezen om zelf uw kunstgrasmat aan te leggen. Voor het goedkoop kopen van kunstgras verwijzen wij u graag naar Kunstgrasleggen.nl. Via deze website bieden wij namelijk diverse restpartijen kunstgras aan. Ideaal als u zelf goedkoop uw kunstgras wilt leggen.

Offerte voor kunstgras op maat

Bent u geïnteresseerd in het vakkundig laten aanleggen van kunstgras bij u thuis in Brabant? Vraag dan eenvoudig een offerte aan. Enige vragen kunt u direct stellen via info@tuinenkunstgras.nl en +31(0)73-2032070. Van Bladel tot Oirschot, onze specialisten helpen u graag bij de realisatie van een prachtige kunstgrastuin.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”