Showing 1–12 of 25 results

In onze webshop vindt u alles op het gebied van kunstgras voor op uw balkon, terras of in uw tuin. Wij verkopen niet alleen kunstgras voor allerlei toepassingen, maar ook verschillende accessoires voor uw kunstgrasmat, zoals betonranden, kunstgrastape of borstelmachines.

Bestel uw kunstgras en accessoires eenvoudig in onze webshop en laat ze bij u thuis bezorgen. Wilt u meer informatie over onze producten? Neem dan gerust contact op met ons, wij vertellen u er graag alles over. Ook kunt u bij ons altijd gratis stalen aanvragen, wanneer u twijfelt over welk type kunstgras het beste in uw tuin of op uw balkon past.

Waarom kunstgras?

Kunstgras voorziet uw balkon of dakterras van een mooie natuurlijke uitstraling. Natuurlijk gras kan er niet groeien maar met een mooi kunstgrastapijt, in combinatie met een paar mooie planten in pot of wat beelden, kunt u toch het gevoel hebben dat u in een tuin zit, in plaats van op een kaal, grijs balkon.

Maar ook in de tuin kan een mooi kunstgrastapijt heel mooi tot zijn recht komen. Sommige kunstgrassoorten zijn niet van echt te onderscheiden, terwijl u er nagenoeg geen onderhoud aan hoeft te plegen en het jarenlang mee kan. Bekijk hier alle mogelijkheden.