Kunstgras Utrecht

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Kunstgras Utrecht

Bent u woonachtig in regio Utrecht en wilt u kunstgras bij u thuis laten aanleggen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuin en Kunstgras. Plan een bezichtiging bij u op locatie in of bekijk de mogelijkheden onder assortiment. Wij laten graag aan u zien dat Tuin en Kunstgras úw kunstgrasspecialist is.

Kunstgras laten leggen door dé specialist

Van kunstgras voor uw tuin tot kunstgras voor uw balkon, Tuin en Kunstgras levert diverse soorten kunstgras voor huishoudens in provincie Utrecht. Tevens staan wij voor u klaar indien u kunstgras wilt laten aanleggen ten behoeve van sport & spel. U kiest voor Tuin en Kunstgras vanwege de volgende voordelen:

  • Veilig Europees kunstgras van hoge kwaliteit;
  • Een ruime garantie van tien jaar op uw nieuwe kunstgrastuin;
  • Snelle oplevering van de gevraagde werkzaamheden.

Verder kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs én een snel offertesysteem. Kiest u voor Tuin en Kunstgras? Dan kunnen wij al zorg dragen voor de oplevering van een prachtige kunstgrastuin binnen 14 dagen. Overtuigd? Ga dan vrijblijvend het gesprek met ons aan, hiervoor kunt u contact met ons opnemen. Wij inventariseren graag uw wensen met betrekking tot kunstgras, zodat u een prachtige kunstgrasmat verkrijgt in Utrecht en omgeving.

Bezoek onze prachtige showroom

Tuin en Kunstgras staat voor een professionele werkwijze bij de aanleg van kunstgras. Hierbij staan flexibiliteit, kwaliteit én klantgerichtheid hoog in het vaandel. Om kennis te maken met onze benadering, en de mogelijke werkzaamheden, kunt u een kijkje nemen onder leggen. Hier vindt u een beknopt overzicht van de mogelijke taken. Gedacht kan worden aan het bewerken van de ondergrond en het bezanden van de kunstgrasmat. Tevens bent u van harte welkom op onze locatie voor een impressie van de mogelijkheden. Op korte rijafstand van Utrecht vindt u bij ons op locatie een prachtige showroom en -tuin.

Kunstgras kopen in regio Utrecht

U kunt een offerte aanvragen voor het aanleggen van kunstgras bij u thuis in omgeving Utrecht. Enige vragen kunt u stellen door contact met ons op te nemen. Diverse gerealiseerde projecten, om een impressie te verkrijgen, kunt u vinden onder referenties of door onze pagina op Facebook te bezoeken. Goedkoop kunstgras bestelt u via Kunstgrasleggen.nl.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Fraser

Utrecht

“De kids vinden het super fijn en het ziet er mooi uit!”

Hakkesteegh

Utrecht

“Bedankt Tobi voor je suggestie om stapegels in de mat te verwerken!”

Van Budel

Utrecht

“Goede oplossingen bedacht in verband met de slechte bereikbaarheid van de tuin.”