Kunstgras Groningen

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Wilt u kunstgras bij u thuis laten leggen in provincie Groningen? U wilt natuurlijk het hele jaar door zorgeloos genieten van een mooie achtertuin, zonder u te ergeren aan snel groeiend gras. Een onderhoudsvrije kunstgrastuin van Tuin en Kunstgras biedt u precies dat. Het bijhouden van kantjes, het grasmaaien, het gazon bemesten; allemaal is het verleden tijd wanneer u kiest voor een prachtige kunstgrasmat. Van Groningen tot Limburg en van Friesland tot Noord-Holland, wij verzorgen een vakkundige aanleg van kunstgras bij u thuis.

Kunstgras voor een scherpe prijs

Veel huishoudens hebben de complete aanleg van kunstgras al overgelaten aan Tuin en Kunstgras, zowel in Nederland als België. Wij bieden namelijk het meest natuurlijke kunstgras van Nederland aan voor een zeer scherpe prijs. Twijfelt u over het soort kunstgras? U kunt op onze website gratis stalen aanvragen, een bezichtiging laten op locatie inplannen of een vrijblijvende offerte aanvragen. Dit bieden wij graag aan onze klanten aan, van begin tot het eind.

Verder is een groot voordeel dat u zich bij ons niet hoeft druk te maken over een derde partij die het kunstgras komt aanleggen. Wij zijn naast het leveren van verschillende soorten kunstgras, in te zetten voor:

  • Een vakkundige voorbereiding;
  • Het installeren van uw kunstgras;
  • Adviezen over nazorg.

Wij staan voor u klaar in Groningen

Zou u graag meer informatie krijgen over het aanleggen van kunstgras in Groningen? Dan kunt u altijd vrijblijvend contact opnemen. Dit kan gemakkelijk en snel door het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen in een van onze showtuinen, waar u na uw bezoek meteen uw stalen mee kunt nemen of een afspraak kunt plannen voor een bezichtiging in uw tuin. Ten slotte vindt u ook nog veelgestelde vragen en extra informatie op onze website. Neem hiervoor een kijkje op onder veelgestelde vragen.

Prachtig kunstgras voor uw tuin in Groningen

In de omgeving van Groningen hebben wij al vele prachtige kunstgrastuinen aangelegd. Hier zijn wij zeer trots op. Om kennis te maken met diverse gerealiseerde tuinen, verzoeken wij u een kijkje te nemen onder referenties. Daarnaast verschaft onze pagina op Facebook een goede impressie van de mogelijkheden. Voor inzicht in de mogelijke werkzaamheden en kosten kunt u terecht onder leggen en prijzen.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”