Kunstgras Friesland

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Bent u woonachtig in de provincie Friesland en wilt u kunstgras in uw tuin laten leggen? Tuin en Kunstgras ondersteunt u volledig door het gehele kunstgrasproject aan te pakken. Van ontwerp tot aanleg, wij verzorgen de oplevering van uw kunstgrastuin van A tot Z. Neem contact met ons op voor passend advies of laat een bezichtiging bij u op locatie inplannen. Wij laten u graag kennismaken met diverse soorten kunstgras. Zo weet u meteen waar u aan toe bent.

Kwaliteit kunstgras voor uw tuin

Van Wolvega tot Heerenveen en van Leeuwarden tot Drachten, Tuin en Kunstgras heeft al vele prachtige kunstgrasprojecten mogen oppakken in Friesland. Hierbij kunt u rekenen op:

  • Hoge kwaliteit kunstgras, veilig en gecertificeerd;
  • Oplevering binnen 14 dagen;
  • Een ruime garantie van tien jaar.

Heeft u een appartement? Tuin en Kunstgras biedt voor al uw wensen het juiste soort kunstgras. In ons assortiment vindt u de volgende soorten kunstgras: voor uw tuin, het balkon én ten behoeve van sport & spel. Bovendien verkopen wij diverse kunstgras accessoires. Hierdoor maakt u uw kunstgrasproject volledig af.

Waarom kunstgras voor uw tuin in Friesland

Of u nu een tuin heeft waarin u kunstgras wil leggen, of uw balkon of dakterras wil verfraaien door de aanleg van een mooi kunstgras tapijt: er zijn vele redenen waarom het gebruik van kunstgras een goed idee is.

Op een balkon of dakterras kan geen gras groeien. Toch is het vaak wel gewenst om wat groen aan te brengen: een balkon of terras met louter tegels, beton of zelfs houten vlonders doet toch vaak wat kil aan. Door een mooie kunstgrasmat aan te leggen, kunt u toch het warme en gezellige gevoel krijgen van een tuin, ook al zit u op vier hoog! Tuin en kunstgras komt graag naar Friesland om de aanleg te verzorgen als u dat wenst. En voor het onderhoud hoeft u het ook niet te laten: het is hartstikke onderhoudsarm. U hoeft alleen af en toe wat vuil te verwijderen, en als de grassprieten door intensief gebruik wat plat gaan liggen, kunt u het met een nylon bezem wat opborstelen zodat ze weer mooi overeind staan.

Maar ook in steeds meer tuinen willen mensen kunstgras. Ook in Friesland! Er bestaan tegenwoordig hele mooie kunstgrassoorten die niet meer van echt gras te onderscheiden zijn. Bovendien blijft het jarenlang groen en mooi wanneer u het correct onderhoudt. En dat onderhoud bestaat echt alleen uit het af en toe opborstelen van de grasmat, en het verwijderen van vuil dat er met de tijd en door het lopen op komt. Maaien, sproeien, zaaien: het is allemaal niet meer nodig met een gazon van kunstgras!

Kunstgras Friesland

Scherpe prijzen: aanbiedingen

U kiest bij ons voor kwaliteit in combinatie met een scherpe prijs. Wilt u liever zelf aan de slag met het aanleggen van kunstgras? Dan adviseren wij u om een kijkje te nemen op Kunstgrasleggen.nl. Via deze website bieden wij namelijk diverse soorten restpartijen kunstgras aan. Ideaal voor het kopen van kunstgras voor een scherpe aanbieding. Om kennis te maken met de stappen die nodig zijn voor een vakkundige aanleg, kunt u terecht onder kunstgras leggen. Zo moet u te allen tijde ervoor zorgen dat de ondergrond vlak is. Onder prijzen kunt u terecht voor diverse factoren die bedragen aan de uiteindelijke kosten van kunstgras.

Vraag een offerte aan

Benieuwd naar de mogelijkheden van kunstgras bij u thuis in Friesland? Ga vrijblijvend het gesprek met ons aan. Hiervoor verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Via Facebook verkrijgt u alvast een impressie van diverse opgeleverde kunstgrastuinen. Als specialist in het leggen van kunstgras helpen wij u graag.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”