Kunstgras kopen

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk de mogelijkheden.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk direct de mogelijkheden en vraag eventueel gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Wilt u kunstgras kopen?

Wilt u kunstgras kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuin en KunstgrasVraag vrijblijvend een offerte aan en verkrijg binnen 24 uur een passende offerte conform uw wensen. Liever advies op maat? Neem dan direct contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)732032070. Tuin en Kunstgras: voor het kopen van kwaliteit kunstgras!

Kunstgras kopen en laten leggen

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunstgras. Kiest u voor kunstgras op uw balkon of tuin? Bij Tuin en Kunstgras kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
  • Een ruime garantie van tien jaar;
  • Realisatie van kunstgrastuin binnen 14 dagen.

Verder is het mogelijk om op locatie onze showtuin te bezichtigen. Op maandag t/m vrijdag bent u tussen 08:00 tot 17:00 van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor een afspraak buiten openingstijden kunt u contact opnemen.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Maak kennis met Tuin en Kunstgras

Tuin en Kunstgras is trots op de tuinprojecten die wij hedendaags hebben opgeleverd. U kunt daarom kennismaken met diverse realisaties onder referenties. Daarnaast ontleent onze pagina op Facebook zich perfect voor een impressie van de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van kunstgras!

Direct kunstgras bestellen

Bent u overtuigd en wilt u kunstgras in uw tuin of op uw balkon? Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd voor onze klanten een tuin naar wens aan te leggen!

Kunstgras kopen is prijzig. Wij snappen dat u graag inzicht verkrijgt in de verschillende soorten kunstgras. Onder kunstgras stalen kunt u daarom terecht voor het aanvragen van een pakketje met stalen. Zo weet u zeker dat u kiest voor het juiste type kunstgras.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”