Kunstgras kopen

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Wilt u kunstgras kopen? Dan bent u aan het juiste adres bij Tuin en KunstgrasVraag vrijblijvend een offerte aan en verkrijg binnen 24 uur een passende offerte conform uw wensen. Liever advies op maat? Neem dan contact met ons op via telefoonnummer: +31(0)73-2032070. Tuin en Kunstgras: voor het kopen van kwaliteit kunstgras.

Kunstgras kopen en laten leggen

Door de jaren heen zijn wij uitgegroeid tot dé specialist in kunstgras. Kiest u voor kunstgras op uw balkon of tuin? Bij Tuin en Kunstgras kunt u rekenen op de volgende voordelen:

  • Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
  • Een ruime garantie van tien jaar;
  • Realisatie van kunstgrastuin binnen 14 dagen.

Verder is het mogelijk om op locatie onze showtuin te bezichtigen. Van maandag tot vrijdag bent u tussen 08:00 tot 17:00 van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor een afspraak buiten openingstijden kunt u contact opnemen.

Maak kennis met Tuin en Kunstgras

Tuin en Kunstgras is trots op de tuinprojecten die wij hedendaags hebben opgeleverd. U kunt daarom kennismaken met diverse realisaties onder referenties. Daarnaast ontleent onze pagina op Facebook zich perfect voor een impressie van de mogelijkheden. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door de vele mogelijkheden op het gebied van kunstgras.

Kunstgras aanbieding

Wij staan voor de verzorging van uw kunstgrasproject van A tot Z. Wilt u liever zelf zorg dragen voor de plaatsing van het kunstgras? Via Kunstgrasbestellen.nl koopt u eenvoudig diverse goedkope restpartijen kunstgras. Kunstgras in de ‘aanbieding’ om het maar zo te noemen.

Kunstgras bestellen online

Bent u overtuigd en wilt u kunstgras in uw tuin of op uw balkon? Vraag eenvoudig een offerte aan of neem contact op voor passend advies. Door gericht met u mee te denken, weten wij altijd voor onze klanten een tuin naar wens aan te leggen.

Kunstgras stalen aanvragen

Kunstgras kopen is prijzig. Wij snappen dat u graag inzicht verkrijgt in de verschillende soorten kunstgras. Onder kunstgras stalen kunt u daarom terecht voor het aanvragen van een pakketje met stalen. Zo weet u zeker dat u kiest voor het juiste type kunstgras.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Vaes

Laansma