Kunstgras Flevoland

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Tuin en Kunstgras is dé specialist in het aanleggen van kunstgras bij u thuis in Flevoland. Wij handelen snel en maken van uw gazon een daverend succes. U kunt bij ons rekenen op een snel offertesysteem, scherpe prijzen, hoge kwaliteit én een vakkundige aanleg. Geïnteresseerd? Vraag dan gratis stalen aan of plan een vrijblijvende bezichtiging in. Uiteraard is ook mogelijk om eventuele vragen te stellen door contact met ons opnemen.

Kunstgras voor elke gelegenheid

Wij bieden kunstgras in alle soorten, maten en prijzen. Voor elke gelegenheid bieden wij een passende kunstgrasmat:

Daarnaast kunt u bij ons terecht voor diverse accessoires ten behoeve van uw kunstgrasmat. Neem gerust een kijkje in ons assortiment voor het totale aanbod. Twijfelt u sterk over uw keuze? Wij adviseren u graag, zodat u dé perfecte kunstgrasmat bij u thuis verkrijgt.

Prijs is van meerdere factoren afhankelijk

Bent u geïnteresseerd in het vakkundig laten leggen van kunstgras? Wilt u inzicht in de factoren die bijdragen aan de prijsbepaling? U kunt vrijblijvend een offerte opvragen voor het aanleggen van uw kunstgrasmat. Een overzicht van de opties en mogelijke kosten vindt u onder leggen en prijzen.

Bekijk onze gerealiseerde projecten

Door de jaren heen hebben wij al vele kunstgrasmatten door heel Nederland mogen aanleggen. Hier zijn wij zeer trots op. Een impressie van diverse aanlegde projecten kunt u verkrijgen door een kijkje op onze Facebookpagina te nemen. Daarnaast vindt u onder referenties diverse realisaties bij klanten thuis.

Neem contact op

Voor meer inzicht in de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Eventuele vragen kunnen gesteld worden per mail: info@tuinenkunstgras.nl of telefoon: +31(0)73-2032070. Van Lelystad tot Almere, samen zorgen we ervoor dat u prachtig kunstgras verkrijgt in Flevoland.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”