Bezichtiging aanvragen

 • Gratis bezichtiging
 • 10 jaar garantie
 • Uw tuin binnen 14 dagen
 • Veilig Europees kunstgras

Onze kunstgras specialist bekijkt samen met u de huidige situatie en helpt u graag bij het maken van de juiste keuze. Vraag hieronder een vrijblijvende bezichtiging en advies op maat bij u thuis. Wij nemen de volledige collectie mee, zodat u makkelijk een keuze kunt maken.

  Tonny Weerts
  Tonny Weerts
  25. Oktober, 2020.
  Ik ben heel tevreden. Snelle levering en professioneel gelegd. En weer alles netjes achter gelaten. Heel vriendelijke mannen. Ik kan het iedereen aanbevelen.??
  Herman Kreté
  Herman Kreté
  24. Oktober, 2020.
  Recent bij ons Kunstgras gelegd en dit naar volle tevredenheid. Heel het traject volgens afspraak verlopen. Moet wel eerlijk bekennen dat het in het begin even wennen was zo'n groene en strakke grasmat, maar dat went gelukkig snel en zijn nu blij dat we het hebben laten doen en de kleinkinderen kunnen er heerlijk op ravotten. Met dank aan het team van Tuin en Kunstgras. Aanrader Herman Kreté
  Patrick Van Gorkom
  Patrick Van Gorkom
  17. September, 2020.
  Bij de aanleg van onze tuin hebben we op het allerlaatste moment besloten om, in plaats van een natuurlijke grasmat, een kunstgrasmat te laten leggen. In zo’n geval is het prettig om met een zakelijke partner te werken die goed meedenkt, snel kan schakelen en flexibel is met de planning. Het verschil zit vaak in de kleine details en het team van Tuin & Kunstgras verstaat dat perfect. En dat is absoluut hun kwaliteit! Met Tuin & Kunstgras zijn we erin geslaagd om onze tuin te voorzien van een levensechte hoogpolige grasmat.
  Dorien Klerkx
  Dorien Klerkx
  31. Augustus, 2020.
  Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!
  Oliver O'Driscoll
  Oliver O'Driscoll
  20. Augustus, 2020.
  Fantastic service, we are really happy with the process and end result. Thank you!