Kunstgras Almelo

Wilt u genieten van uw tuin zonder dat u zich ergert aan snel groeiend gras? Of samen met uw partner ontspannen met een wijntje in de achtertuin? Dan zit u bij Tuin en Kunstgras goed, want kunstgras aanschaffen kan hier makkelijk en snel. Grasmaaien, het bijhouden van de kantjes of het gazon bemesten zijn allemaal taken die u bezig houden met echt gras. Voor een onderhoudsvrije tuin is kunstgras in Almelo van Tuin en Kunstgras de oplossing! Bij ons vindt u het meest natuurlijke kunstgras van Nederland.Naast dat ons kunstgras een zeer natuurlijke uitstraling heeft, is dit zeer gebruiksvriendelijk. Heeft u een bestelling geplaatst, dan ontvangt u meteen een bevestigingsmail. Tevens kunt u zelf een datum uitkiezen waarop alles wordt geleverd en vaak kan dit al binnen een aantal dagen. Kunstgras van Tuin en Kunstgras kunt u bijvoorbeeld gebruiken voor in de tuin, maar kunstgras voor op het dakterras of een balkon behoort ook zeker tot de mogelijkheden.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Wilt u meer info wat betreft het kunstgras of het aanleggen hiervan, u kunt altijd vrijblijvend contact opnemen. Dit kan gemakkelijk en snel door het contactformulier in te vullen. U heeft ook de mogelijkheid om in onze showtuin te komen kijken, en de soorten kunstgras met u eigen zintuigen te ervaren. Is uw oog op een bepaald kunstgras gevallen dan kunt u deze direct meenemen of inplannen voor installatie. Wilt u snel een vrijblijvende offerte ontvangen, dat kan door het formulier hieronder in te vullen en u ontvangt binnen 24 uur een offerte.

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Kunstgras koopt u niet voor even maar voor een langere tijd. Daardoor lijkt het misschien dat het een dure aankoop is maar het leggen van kunstgras moet u zien als een investering voor op de lange termijn. Kunstgras is onderhoudsvriendelijk en bespaart u veel tijd. Denk hierbij aan grasmaaien, bemesten, besproeien, kantjes bijhouden etc. De prijs voor kunstgras wodt altijd per m² berekend, maar u moet rekening houden met extra kosten zoals materialen, arbeidskosten en eventueel het prepareren van de onderbouw.

Wilt u meer info wat betreft de soorten kunstgras?

Waarom Tuin en Kunstgras?

Door heel Nederland en België hebben al vele particulieren klanten de gehele aanleg van kunstgras overgelaten door Tuin en Kunstgras. Verder leveren wij de beste kwaliteiten kunstgras voor scherpe prijzen en adviseren wij u altijd voor de juiste oplossing. Het voordeel is dat u bij ons zich niet hoeft druk te maken over 3e partij die het kunstgras komt aanleggen, onze specialiteit is dat we niet alleen leveren maar ook vakkundig alles kunnen voorbereiden en installeren zodat u alles op 1 factuur ontvangt. Als u (vrijblijvend) een offerte heeft opgevraagd ontvangt u deze binnen 24 uur in uw mailbox. Daarna zijn wij in de gelegenheid bij u langs te komen om de situatie nog eens te bekijken en na te meten en de mogelijkheden door te spreken. Wij streven ernaar na een akkoord binnen 2 weken het kunstgras te komen installeren. Onze specialisten komen weten dan ook van elke tuin een plaatje te maken zodat u lang kunt genieten van tuin.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”