Kunstgras Apeldoorn

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras leggen in Zeeland

Voor een ruime keuze in kunstgras heeft Tuin en Kunstgras in Apeldoorn het assortiment dat u zoekt. Tuin en Kunstgras heeft een ruim aanbod tegen scherpe tarieven. De keuze is enorm, zo hebben wij kunstgras voor in de tuin of voor uw balkon/dakterras of om op te spelen en te sporten. Heeft u liever een korte of een lange. Verder kunt u nog kiezen tussen verschillende kleuren kunstgras voor op uw balkon of terras. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden. Als u bij ons een offerte aanvraag doet ontvangt u binnen 24 uur een mail met daarin de opgevraagde offerte.  Mocht u eerst de stalen willen ontvangen dat kan door simpelweg de kunstgras stalen te bestellen en u ontvangt ze binnen enkele dagen in uw brievenbus.

Onze klantenservice staat voor u klaar

Bent u opzoek naar kunstgras in Apeldoorn , wij van Tuin en Kunstgras kunnen u hierbij helpen. U vult heel makkelijk en snel het contactformulier in en u ontvangt binnen 24 uur een bericht van onze klantenservice. Onze showtuin in Oss is ook elke werkdag geopend en Zaterdag op afspraak mocht u de soorten kunstgras met eigen ogen willen zien. U heeft ook de mogelijkheid kunstgras stalen aan te vragen en u ontvangt deze binnen enkele dagen in uw brievenbus. Mocht u gelijk al een offerte willen ontvangen dan kunt u gebruik maken van het formulier hieronder en u ontvangt ook hierbij binnen 24 uur een bericht van ons.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Geniet nog vele jaren van kunstgras

Het aanleggen van kunstgras moet u zien als een investering voor de toekomst waardoor het misschien lijkt op een dure aankoop. Kunstgras vergt vrijwel geen onderhoud waardoor u voor lange tijd geniet van uw kunstgras gazon. Bij ons heeft u 10 jaar garantie op het kunstgras namelijk het loslaten van de vezels en op de kleurechtheid. De prijs voor het kunstgras zelf wordt berekend per m2, maar daarnaast moet u misschien ook nog rekening houden met extra kosten. Denk hierbij aan het verwijderen van het oude gazon of het prepareren van de onderbouw, materialen zoals instrooizand en oplsuitkantjes en eventuele arbeidskosten.

Bent u nieuwsgierig geworden welke verschillende soorten kunstgras wij verkopen Neem dan een kijkje op onze assortiment pagina.

Waarom Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras is gespecialiseerd op het gebied van kunstgras voor particulier gebruik. Wij verzorgen voor onze klanten de complete aanleg van het kunstgras door heel Nederland en België. We nemen de complete aanleg uit handen en verzorgen alle werkzaamheden die betrekking hebben op de aanleg van het kunstgras. Tuin en Kunstgras – dat enkel kunstgras levert van de allerbeste kwaliteit – probeert zoveel mogelijk mee te denken met de klant. Via het offerteformulier hierboven kan gratis en vrijblijvend een offerteaanvraag worden gedaan. Binnen 24 uur ontvangt u vervolgens een prijsindicatie. Ook komen specialisten van de firma graag op locatie het assortiment kunstgras voorleggen, de situatie bekijken en de mogelijkheden bespreken. Wederom geheel vrijblijvend. Het streven van Tuin en Kunstgras is om elke tuin binnen veertien dagen na goedkeuring van de offerte te kunnen aanleggen. Het personeel van Tuin en Kunstgras beschikt over veel ervaring en weet van elke tuin een succesnummer te maken. Nog een voordeel: bij Tuin en Kunstgras zit de levering en aanleg in één. Er is dus geen sprake van een derde partij die de werkzaamheden komt verrichten. En na afloop heeft u alle kosten overzichtelijk op één factuur.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”