Kunstgras Breda

Tuin en Kunstgras

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Kunstgras kopen of laten leggen in Breda

Bent u woonachtig in Breda en wilt u ook graag een fraai kunstgras gazon voor een mooie prijs? Dan zit u bij Tuin en Kunstgras goed, want hier krijgt u kunstgras van hoge kwaliteit tegen de beste prijzen.
Bij Tuin en Kunstgras kunt u kunstgras makkelijk en snel kopen. Na uw bestelling ontvangt u direct een bevestigingsmail. Daarnaast is het ook geheel aan u om een leveringsdatum te kiezen en in de meeste gevallen kan dit al de volgende dag zijn.
Kunstgras van Tuin en Kunstgras kunt u gebruiken voor in de tuin, maar ook op het balkon of dakterras. Verder kunt u hier ook terecht voor kunstgras bedoeld om op te sporten of spelen. Bent u benieuwd naar hoe de verschillende soorten kunstgras aanvoelen? Dan kunt ook drie staaltjes naar keuze bestellen, zodat u het zelf kunt zien en voelen.

Hulp van de klantenservice nodig?

Bent u benieuwd naar wat er allemaal mogelijk is op het gebied van kunstgras aan (laten) leggen in Breda? Vul dan het contactformulier in om in contact te komen met de klantenservice. En natuurlijk bent u ook welkom bij de showtuin, gelegen in Oss. In onze showtuin kunt u alle soorten kunstgras met eigen ogen zien. Is uw keuze reeds gevallen op een bepaald soort kunstgras? Dan kunt u deze meteen kopen en mee naar huis in Breda nemen. Vraagt u liever eerst een offerte aan? Ook dat is mogelijk door het onderstaande offerteformulier in te vullen.

https://www.youtube.com/watch?v=iL0Lng231pA&feature=emb_title

Jarenlang genieten van kunstgras

Kunstgras kost misschien aardig wat, maar eigenlijk moet u dit beschouwen als een investering. Op de lange termijn betalen de voordelen van kunstgras zich namelijk dubbel en dik terug! U hoeft het namelijk bijna niet te onderhouden en bovendien blijft kunstgras nog jarenlang mooi. U betaalt voor kunstgras per vierkante meter, maar reken hier ook nog de kosten voor overig materiaal, het klaarmaken van de ondergrond en de eventuele arbeidsuren mee.

Wilt u graag weten uit welke kunstgras er bij uw tuin, balkon of dakterras past en wat voor soorten er allemaal zoal verkrijgbaar zijn? Kijk dan eens in ons assortiment op de website.

Waarom kiezen voor Tuin en Kunstgras?

Tuin en Kunstgras heeft zich inmiddels meester gemaakt in het aanleggen van kunstgras. Particulieren door heel het land (zowel Nederland als België!) zijn u al voor geweest en hebben de gehele aanleg van kunstgras in hun tuin, balkon of dakterras overgelaten aan Tuin en Kunstgras. Waarom u ook zou moeten kiezen voor Tuin en Kunstgras? Wij bieden een totaalpakket aan waarin alle werkzaamheden rondom het aanleggen van kunstgras worden samengenomen. Ook leveren wij alleen de hoogste kwaliteit kunstgras die te verkrijgen is en denken wij altijd met u mee. Wilt u graag weten wat wij voor u kunnen betekenen? Vraag dan geheel vrijblijvend en gratis een offerte aan en ontvang van ons binnen 24 uur een indicatie van de kosten en de tijdsduur waarin wij resultaat denken te kunnen leveren. Verder komen onze kunstgras-specialisten ook graag en vrijblijvend bij u persoonlijk langs om de verschillende soorten kunstgras te laten zien en met u te bespreken wat er allemaal mogelijk is.

Bij Tuin en Kunstgras kunt u ervan uitgaan dat wij binnen veertien dagen (oftewel twee weken) na het goedkeuren van de offerte kunnen beginnen met het aanleggen van kunstgras. Onze specialisten hebben ruime ervaring in het aanleggen van allerlei soorten tuinen en weten ook van uw tuin iets fraais te maken. Wij zorgen voor zowel de levering als de aanleg van kunstgras, dus u krijgt na afloop van ons een overzichtelijke rekening toegestuurd!

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”