Kunstgras Haarlem

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

In Haarlem en omgeving heeft Tuin en Kunstgras  al vele prachtige kunstgrastuinen opgeleverd. Bent u klaar met tuinonderhoud? Zoekt u dé perfecte oplossing voor een prachtig gazon? Laat uw tuin dan voorzien van een kunstgrasmat, volledig conform uw wensen. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw kunstgrastuin in Haarlem bij Tuin en Kunstgras moet zijn.

Dé perfecte kunstgrasmat in uw tuin

Iedereen streeft naar weinig onderhoud in de tuin. Grasmaaien, sproeien, bemesten of het bijwerken van randjes; het kost u zeeën van tijd. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin? Kies dan voor kunstgras van Tuin en Kunstgras. Kom in actie:

Kunstgras in plaats van tegels

Met een kunstgrasmat in uw tuin in Haarlem heeft u ook een ideaal alternatief te pakken voor de onderhoudsarme, maar ook vaak wat saaie ondergronden als grind of tegels. Er is niet alleen weinig onderhoud voor nodig, u creëert ook nog eens een groenere basis voor uw tuin. Vervangt u uw tegels door kunstgras? Dan draagt u bij aan de beperking van wateroverlast bij hevige regenval én zal het in uw tuin een stuk koeler aanvoelen op hete zomerdagen. Tegels nemen immers warmte op; bij kunstgras is dat veel minder het geval.

Veelzijdig

Wij hebben kunstgras voor de meest uiteenlopende doeleinden. Of u nu een mooi kunstgrasgazon in uw voor- of achtertuin wilt, een mooie, zachte en groene ondergrond voor op uw balkon of dakterras, of op zoek bent naar kunstgras voor sport en spel: wij hebben altijd het juiste kunstgras voor u.

Kunstgras laten leggen

Het leggen van kunstgras is niet altijd eenvoudig; zeker in een tuin is het belangrijk om rekening te houden met factoren als de ondergrond en andere omstandigheden. Afhankelijk van de ondergrond moet deze voor de aanleg bewerkt worden zodat ook de drainage in orde is. Soms moet de bodem worden opgehoogd. Kantopsluitingen zijn niet alleen mooi, ze zijn ook praktisch: er komt bijvoorbeeld geen vuiligheid meer onder uw kunstgrasmat en hij blijft stevig op zijn plaats liggen. Met deze én andere zaken hoeft u geen rekening te houden als u uw kunstgras door ons laat aanleggen: onze vakmensen hebben veel ervaring met alle soorten ondergronden en kunnen u compleet ontzorgen zodat u de perfecte grasmat verkrijgt.

Kunstgrassoorten en accessoires

Wat uw wensen ook zijn, wij bieden hét juiste kunstgras voor uw tuin of balkon in Haarlem. Heeft u de intentie om kunstgras aan te laten leggen waar uw kinderen onbezorgd op kunnen spelen? Neem dan een kijkje onder sport & spel. Op deze pagina vindt u diverse producten, waarbij veiligheid én intensief gebruik centraal staan. Voor diverse attributen ten aanzien van uw kunstgrastuin kunt u terecht onder kunstgras accessoires. Meer informatie over het aanlegproces en factoren die van invloed zijn op de prijs, vindt u onder leggen en prijzen.

Complete aanleg kunstgrastuin in Haarlem

Van ontwerp tot aanleg, Tuin en Kunstgras staat voor het aanleggen van een prachtige kunstgrastuin in de omgeving van Haarlem. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw gazon? Wilt u passend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie. Hier vindt u een uitgebreide uitstalling van al onze producten. Om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Fam. Duine

Hoogerheide

“Prachtig! Heel tevreden! Heel vriendelijk team ook!”

Van der Eng

Baarland

“Alles is volgens afspraak gemaakt. Zeer tevreden met het resultaat!”

Bratwolf

Heemstede

“Wij zijn erg blij met het kunstgras en de werkwijze van Tuin en Kunstgras.”