Kunstgras Haarlem

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

In Haarlem en omgeving heeft Tuin en Kunstgras hedendaags al vele prachtige kunstgrastuinen opgeleverd. Bent u klaar met tuinonderhoud? Zoekt u dé perfecte oplossing voor een prachtig gazon? Laat uw tuin dan voorzien van een kunstgrasmat, volledig conform uw wensen. Voor de mogelijkheden kunt u contact met ons opnemen. Wij laten graag aan u zien dat u voor uw kunstgrastuin in Haarlem bij Tuin en Kunstgras moet zijn.

Dé perfecte kunstgrasmat in uw tuin

Iedereen streeft naar weinig onderhoud in de tuin. Grasmaaien, sproeien, bemesten of het bijwerken van randjes; het kost u zeeën van tijd. Wilt u graag een onderhoudsvrije tuin? Kies dan voor kunstgras van Tuin en Kunstgras. Kom in actie:

Kunstgras laten leggen

Wat uw wensen ook zijn, wij bieden hét juiste kunstgras voor uw tuin of balkon in Haarlem. Heeft u de intentie om kunstgras aan te laten leggen waar uw kinderen onbezorgd op kunnen spelen? Neem dan een kijkje onder sport & spel. Op deze pagina vindt u diverse producten, waarbij veiligheid én intensief gebruik centraal staan. Voor diverse attributen ten aanzien van uw kunstgrastuin kunt u terecht onder kunstgras accessoires. Meer informatie over het aanlegproces en factoren die bedragen aan de prijs, vindt u onder leggen en prijzen.

Complete aanleg kunstgrastuin in Haarlem

Van ontwerp tot aanleg, Tuin en Kunstgras staat voor het aanleggen van een prachtige kunstgrastuin in de omgeving van Haarlem. Heeft u speciale wensen ten aanzien van uw gazon? Wilt u passend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Uiteraard bent u ook welkom op onze locatie. Hier vindt u een uitgebreide uitstalling van al onze producten. Om alvast een kleine impressie van de mogelijkheden te verkrijgen, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Brouwers

Naarden

“Het bestellen ging vlot, daarna werd het kunstgras binnen 2 weken geïnstalleerd…”

Koster

Amsterdam

“Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras.”

Van der Woude

Badhoevedorp

“Binnen een dag kregen we de offerte en een week later lag het kunstgras er al in.”