Kunstgras Lelystad

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Kunstgras Lelystad

Bent u geïnteresseerd in kunstgras bij u thuis in Lelystad? Tuin en Kunstgras heeft al bij vele klanten een prachtige kunstgrasmat mogen aanleggen. Hierbij heeft u diverse mogelijkheden. Zo kunt u kunstgras laten aanleggen voor in uw tuin, rond het zwembad, uw balkon en het terras. Kortom, de mogelijkheden van kunstgras zijn eindeloos. Benieuwd? Neem contact met ons op voor passend advies. Wij laten graag aan u zien dat u voor kunstgras in Lelystad bij Tuin en Kunstgras moet zijn.

Aanleg kunstgras in Lelystad

Woont u in de omgeving van Lelystad en wilt u kunstgras bij u thuis? Tuin en Kunstgras realiseert uw kunstgrastuin binnen 14 dagen. Met betrekking tot kunstgras voor uw tuin heeft u keuze uit diverse kunstgras soorten:

  • Roma;
  • Kendi;
  • Galo;
  • Claaver.

Het complete aanbod vindt u onder assortiment. Twijfelt u over het juiste kunstgras? Het is bij ons mogelijk om een vrijblijvende bezichtiging bij u op locatie te laten inplannen. Wij komen dan langs met diverse kunstgras soorten. Bovendien kunnen wij dan de omgeving inventariseren. Na afloop verkrijgt u een passende offerte. Zo weet u zeker dat u kiest voor maatwerk.

Topkwaliteit kunstgras voor uw tuin in Lelystad

Kunstgras kent vele voordelen. U kunt dan denken aan nooit meer maaien, nooit meer sproeien én geen onkruid in uw gazon. Verder is kunstgras altijd groen en nauwelijks van echt gras te onderscheiden. Dit maakt kunstgras bij uitstek geschikt voor uw tuin. Meer informatie over het aanlegproces en factoren die bedragen aan de prijs, vindt u onder leggen en prijzen. Wilt u uw tuin nog meer onderhoudsvrij maken? Bekijk dan ook eens onze collectie kunsthagen.

Dé kunstgrasspecialist voor Lelystad

Kiest u voor Tuin en Kunstgras? Dan kiest u voor dé kunstgrasspecialist. De volgende referentie hebben wij van één van onze klanten verkregen: “Bij ons in Lelystad heeft Tuin en Kunstgras de mat keurig geplaatst, alles is volgens afspraak gemaakt. Wij zijn erg blij met het kunstgras en genieten nu al van onze onderhoudsvrije tuin.” Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen in Lelystad? Geef ons dan gerust een belletje voor meer informatie.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Koster

Amsterdam

“Zelfs vier tuinen op een dag is niet te veel voor Tuin en Kunstgras.”

De Jong

Apeldoorn

“Bij familie de Jong in Apeldoorn hebben we kunstgras in de tuin gelegd.”

Van Budel

Utrecht

“Goede oplossingen bedacht in verband met de slechte bereikbaarheid van de tuin.”