Kunstgras Zwolle

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Kunstgras Zwolle

Wilt u graag kunstgras in uw tuin in Zwolle? Dan helpen wij u graag. U wilt natuurlijk het hele jaar door zorgeloos van uw tuin genieten. Uiteraard wilt u hiervoor niet te veel tijd kwijt zijn aan werkzaamheden in uw tuin. Kunstgras biedt dan een passende oplossing. Kies voor een onderhoudsvrije kunstgrastuin van Tuin en Kunstgras, zonder dat u zich hoeft te ergeren aan snel groeiend gras. Zeg maar gedag tegen het bijhouden van kantjes, grasmaaien én het gazon bemesten: voor kunstgras in Zwolle staan onze specialisten paraat.

Kunstgras leggen in Zwolle

Bij de aanleg van een kunstgrastuin verkrijgt u bij ons een scherpe prijs voor uw kunstgras. Enige twijfels over het soort kunstgras? U kunt gratis stalen aanvragen, een bezichtiging op locatie inplannen of vrijblijvend een offerte aanvragen. Indien u kiest voor Tuin en Kunstgras, dan bieden wij het volgende:

  • Een vakkundige voorbereiding;
  • Het installeren van uw kunstgras;
  • Adviezen over nazorg.

In Zwolle en omgeving hebben al vele huishoudens gekozen voor Tuin en Kunstgras bij de complete aanleg van een kunstgrastuin. Naast tuinen helpen wij bij de aanleg van kunstgras op balkons of ten behoeve van sport & spel. Dit zorgt ervoor dat u voor al uw wensen op kunstgrasgebied bij ons terecht kunt.

Ja, ik wil kunstgras bij mij thuis in Zwolle

Wilt u meer informatie ontvangen voor het aanleggen van kunstgras bij u thuis in Zwolle? U kunt dan vrijblijvend contact met ons opnemen. Hiervoor verzoeken wij u om het contactformulier in te vullen. U kunt natuurlijk ook altijd een kijkje komen nemen in onze showroom. Klantvragen en extra informatie vindt u onder veelgestelde vragen. Meer informatie over het aanlegproces en factoren die bedragen aan de prijs, vindt u onder leggen en prijzen.

Kunstgras kopen bij dé specialist

Maak kennis met Tuin en Kunstgras door onze Facebook te bezoeken. Wij laten graag aan u zien dat wij dé kunstgrasspecialist van omgeving Zwolle, Genemuiden én Hasselt zijn.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Pierssens

Lochem

“Binnen een uur hadden wij een op maat gemaakte offerte”

De Jong

Apeldoorn

“Bij familie de Jong in Apeldoorn hebben we kunstgras in de tuin gelegd.”

Bever

Almelo

“Wij mochten bij deze mensen op hun trouwdag het kunstgras gaan leggen.”