Kunstgras bestellen

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Wilt u graag kunstgras bestellen bij een specialist? Tuin en Kunstgras helpt u graag verder. U kunt bij ons terecht voor het kopen en laten leggen van diverse soorten types kunstgras in verschillende prijsklassen. Zodoende verkrijgt u altijd een passende kunstgrastuin conform uw budget. Vraag een offerte aan of neem contact met ons op voor passend advies. Onze specialisten geven u te allen tijde advies op maat.

Kunstgras online bestellen voor uw tuin of balkon

Tuin en Kunstgras biedt een prachtig assortiment van kunstgras voor diverse omgevingen. Van balkons tot tuinen en van accessoires tot sport & spel, wij leveren énkel de allerbeste kwaliteit kunstgras. Bovendien kunnen wij de complete aanleg voor onze rekening nemen. Tuin en Kunstgras staat voor de volgende kenmerken:

  • Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
  • Een ruime garantie van tien jaar;
  • Realisatie van kunstgrastuin binnen 14 dagen.

De voordelen van kunstgras

Er zijn genoeg redenen te bedenken om kunstgras te gaan bestellen voor uw tuin of zelfs balkon of dakterras. Het voornaamste motief voor veel tuineigenaren is toch wel het onderhoudsarme karakter van kunstgras. Ten opzichte van een natuurlijk gazon hoeft u veel minder te doen voor een altijd groene kunstgrasmat, dan voor een mooi groen natuurlijk gazon. U hoeft natuurlijk nooit meer te maaien, maar ook bijvoorbeeld verticuteren of het opnieuw inzaaien van kale plekken is niet nodig. En wat dacht u van het besproeien van uw grasmat? Met het steeds droger wordende klimaat wordt het steeds belangrijker om een natuurlijk gazon te besproeien zodat het groen blijft. Ook dat hoeft met een kunstgrasmat niet meer!

De populariteit van kunstgras groeit niet in de laatste plaats ook omdat het tegenwoordig niet meer van echt gras te onderscheiden is. Kortom: met kunstgras heeft u een altijd groenblijvende, natuurlijk ogende en heerlijk zacht gazon in uw tuin, waar u bijna geen onderhoud aan hoeft te plegen.

Kunstgras voor op uw balkon of dakterras is ook een heel mooi en heerlijk zacht alternatief voor tegels of houten vlonders. Natuurlijk gras kan natuurlijk niet groeien op zulke plekken, dus wanneer u van een groene omgeving houdt, dan is het bestellen van kunstgras van harte aan te bevelen! In combinatie met één of twee mooie planten creëert u een fijne tuin op hoogte.

Een prachtige showtuin op onze locatie

Plaats uw bestelling voor kunstgras online of kom langs op onze locatie. U vindt Tuin en Kunstgras in Oss. Onze showtuin is open op maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 17:00. Wenst u een afspraak buiten openingstijden? Geen probleem. Neem voor het maken van een afspraak buiten openingstijden contact met ons op. Het is dan voor onze specialisten mogelijk om gericht met u mee te denken.

Kunstgras online bestellen

Kunstgras bestellen is eenvoudig en voordelig bij Tuin en Kunstgras. Twijfelt u over het juiste type kunstgras? Vraag dan gratis stalen aan. Zodoende verkrijgt u vervolgens een pakketje van stalen, waarna u een goede keuze kunt maken. Kortom: Tuin en Kunstgras legt altijd een passende kunstgrastuin bij u thuis aan.

Voor een kleine impressie van de mogelijkheden kunt u terecht onder referenties. Daarnaast kunt u een kijkje nemen op onze Facebookpagina. Tuin en Kunstgras: voor het bestellen van kunstgras.

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Oonk

Tilburg

“Zelden zo’n betrouwbaar bedrijf met zo’n goede service meegemaakt!”

Vaes

As BE

“Goede communicatie en binnen 3 dagen alles gerealiseerd.”

Laansma

Wijk en Aalburg

“Zijn goed geadviseerd over verschillende soorten.”