Skip to main content

Cart

Om in de lente een mooie, fotogenieke tuin te hebben, werken veel mensen aan het einde van de winter aan hun tuin. Maar hoe zit het met het leggen van kunstgras in de winter? Is dat mogelijk en verstandig? Wij leggen het je uit:

Kunstgras leggen in de winter

Ja, kunstgras is in de meeste gevallen prima te leggen in de winter, maar het is wel een stukje moeilijker dan tijdens het voorjaar. Dat geldt vooral wanneer de temperatuur buiten onder de 10 graden duikt. Onze specialisten hebben veel ervaring met het leggen van kunstgras in de winter. Zolang de temperatuur niet lager is dan 1°C kunnen wij uw kunstgras zonder problemen leggen.

Je wil kunstgras laten leggen in de winter?

Voor het beste resultaat laat je jouw kunstgras door specialisten leggen. Dat geldt het gehele jaar door, maar zéker in de winter. Wij raden je sterk af om tijdens de winter zelf aan de slag te gaan met kunstgras. Bel of mail ons gerust eens, wij nemen je het deskundig en professioneel leggen van kunstgras gazon graag uit handen. Vind hier meer informatie over het laten leggen van kunstgras.

Wil je meer weten over hoe je kunstgras onderhoudt tijdens de winter? Lees dan onze pagina over kunstgras onderhouden in de winter

Benieuwd naar onze soorten kunstgras? Bekijk hier onze soorten kunstgras.

Vrijblijvende offerte? Vul hieronder het formulier in en ontvang binnen 24 uur een offerte.