Kunstgras kopen en laten leggen

  • Gratis bezichtiging
  • 10 jaar garantie
  • Uw tuin binnen 14 dagen
  • Veilig Europees kunstgras

Wilt u kunstgras kopen en laten leggen in uw tuin? Gevestigd in Brabant zijn wij dé aangewezen specialist voor het aanleggen van kunstgras in tuinen, op balkons én ten behoeve van sport & spel. Vraag vrijblijvend een offerte aan en ontdek de mogelijkheden van een prachtige kunstgrastuin. Daarnaast kunt u een bezichtiging op locatie laten inplannen of gratis kleurstalen aanvragen. Zo weet u zeker dat u hét perfecte kunstgras bij u thuis verkrijgt. Tuin en Kunstgras: zorgeloos genieten van het buitenleven!

Uw tuin binnen 14 dagen

Een prachtige groene tuin, zonder het onderhoud van écht gras. Kunstgras is modern, populair én vergt in vergelijking met écht gras weinig onderhoud. Wilt u kunstgras kopen en laten leggen door Tuin en Kunstgras? Dan kiest u voor het volgende:

  • Uw kunstgrastuin binnen 14 dagen gerealiseerd;
    Hoge kwaliteit en veilig Europees kunstgras;
    Een ruime garantie van 10 jaar.

Wij leggen veilig Europees kunstgras

Na akkoord gaan wij aan de slag met de realisatie van uw kunstgrastuin. Hierbij kunt u rekenen op veilig Europees kunstgras. Een overzicht van de verschillende soorten kunstgras vindt u in onze webshop. Om kennis te maken met onze werkwijze, kunt u terecht onder kunstgras leggen. Wat uw wensen ook zijn, u verkrijgt altijd vakmanschap in combinatie met veilig werken. Dit kunnen wij waarborgen door onze jarenlange ervaring op het gebied van kunstgras.

Een vakkundige aanleg door heel Nederland

Van Limburg tot Groningen en van Brabant tot Drenthe, Tuin en Kunstgras draagt zorg voor een vakkundige aanleg van kunstgras door heel Nederland. Gedreven door passie en professionaliteit vertalen wij uw wensen naar een prachtige kunstgrastuin. Neem bij interesse contact met ons op. Diverse opgeleverde projecten vindt u alvast onder referenties. Daarnaast geeft onze Facebookpagina een goede impressie van de mogelijkheden. Tuin en Kunstgras: makkelijk en voordelig kunstgras kopen en laten leggen!

Bekijk ons assortiment

Tuin

Kunstgras leggen in uw tuin? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Sport & spel

Op zoek naar veilig kunstgras? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Balkon

Wilt u kunstgras op uw balkon? Bekijk ons assortiment en vraag uw gratis stalen aan.

Accessoires

Zoekt u accessoires voor uw kunstgras tuin? Bekijk ons assortiment.

Recente projecten

Fraser

Utrecht

“De kids vinden het super fijn en het ziet er mooi uit!”

Hakkesteegh

Utrecht

“Bedankt Tobi voor je suggestie om stapegels in de mat te verwerken!”

Van Budel

Utrecht

“Goede oplossingen bedacht in verband met de slechte bereikbaarheid van de tuin.”