Skip to main content

Cart

Het beste kunstgras

Wij geven graag een antwoord op de volgende vraag: welke soort kunstgras is het beste? Het antwoord is eenvoudig. Géén enkele kunstgrasleverancier kan zomaar vertellen welke soort kunstgras het beste is. Dit geldt ook voor ons. Het is namelijk afhankelijk van wat u met uw kunstgras van plan bent, en wat uw voorkeuren heeft.

Kies kwaliteit kunstgras

Een soort kunstgras uitkiezen doet u op basis van doelen en smaak. Hieronder vindt u de belangrijkste aspecten waarover u goed moet nadenken:

  • Kleur en echtheid: hoe belangrijk vindt u dat het gazon er natuurgetrouw uitziet?
  • Toepassing en gebruiksintensiteit: is het gras voor in de kinderspeeltuin of puur als siergazon dat niet of nauwelijks betreden wordt?
  • Kleur en sprietlengte: vindt u het mooier als uw gras 1 centimeter lang is of liever 4 centimeter? Houdt u van ‘perfect groen’ of eerder wat natuurlijker groen? Dat laatste is vaak iets duurder.
  • Budget. Ook budget speelt natuurlijk een belangrijke rol in de keuze voor kunstgras. Alle bovengenoemde keuzes moeten immers wel passen bij wat u kunt en/of wilt uitgeven.

Goed advies nodig? Bezoek Tuin en Kunstgras

Bij Tuin en Kunstgras hebben wij een grote showtuin. U vindt op locatie voorbeeldtuinen waarin wij onze typen kunstgras showen. Hier kunt u dus uitstekend onze producten zien, voelen en vergelijken. Uiteraard inclusief passend advies, zodat u precies weet welke mogelijkheden er bij uw wensen en budget passen. Een afspraak maken is niet nodig; wij zijn dagelijks van 08:00 tot 17:00 geopend. In het voorjaar zelfs in de avonduren en op zaterdagen. Wel verzoeken wij u om dan vooraf even op te bellen voor het maken van een afspraak. Wij helpen u graag bij uw keuze!

U kunt alvast kennismaken met ons assortiment onder tuin, balkon en sport & spel. Wenst u passend advies? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.